Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од ова што го видов денес, можам да кажам дека сум задоволен
Највеќе ми го напраи кејфот Ремзи, пошто со сигурност можам да кажамдека е подобар од Сонг. Едноставно е поуниверзален, и знае да шутне, и знае да дрибне, и да подае а и во дефанзива нее лош. Тоа се покажа и денеска.
Потоа, Гибс... едноставно најдобарар и најборбен на теренот, се надевам еден ден ке му го земе местото на клиши у прв тим. Звер е дечкото...
Ван Перси, овој ако го немаме во тим, кој знае кај ке ни биде крајот... 2 гола и 1 асистенција.
Насри највеќе се труди да направи нешто... 1 асистенција за голот на Перси а и да не заборавам дека е најзабележителен на терен, сегде го има..
Галас најдобар!! Може да му се смени улогата и во напаѓач хахадобри излети во напад, пред се претпазливи али и во двата налета излезе во Офсајт, не тој но Ван Перси му ја скроти на двата пати а тој беше во офсајт.
Вела ме разочаруваали не се сомневам у негови квалитети, доволно ни докажа сезонава дека има квалитет.
Денеска беше како погубен, а влезе у 16-метра одма се губи и незнае шо да праи... ја враќа назад топката
Тоа е јас што го видов второ полувреме. За крај, нека ни е честито победата!
:helou:
Зошто не треба да се замараме со купување на нов голман...фабијански..![]()
Па добро и Челзи играше со Саутенд па изиграа 1-1 дома, така да задоволен сум со 3-1 против вакви Бункер екипи, не очекував повеќе.Не заборавај дека игравте со Плимут.:wink:Како и да е победа си е победа така да честито нека ви е.:smir:
Абе јас ти реков господ нека ти е на помош[zEUs];2052431 напиша:Ја во темата ,,најдобар голман,, постирав дека е Фабиански, а зоки ми се смееше и ме праеше будала, можеби не е најдоабр ама е класа голман со доста светла иднина пред него, Алмунија не може да биде познат голман сега тој има слава на 30год, а пак Фабиански уште од сега се покажуе дека е доста добар и само што му треба е искуство во поголеми натпревари, а можеби некој ден ќе стане познат како нашиот легендарен најдобар голман на времето во Англија а и во светот Симан...![]()
Честито победа.
Абе јас ти реков господ нека ти е на помош)Како прво никој не рече дека нема светла иднина и дека нема да го биде, темата е сосем нешто друго... нее за млади и добри голмани темата е НАЈДОБАР ГОЛМАН!