Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ahahahaha izvinete administratori uste ednash za ova ali mora da ti kazam mali kupiv c4 bez 3500 evra od kladilnica,pa sea ti vidi informativno vcera fativ 35 000 taka da mi cue samo nekoj mora da vi gi otvori ocite toa e !!! admins sorry again
Хахахаха ама знаеше дека се наместени нели? :pos::pos::pos:

Ич не ги бива. Ги даода првите голови(Не направија некоја грешка, напротив одлични се во воздушни дуели) и тие веза немаат! Нели така стаки?
Па тој тандем не го бива.Ако дале голови не значи дека се добри дефанзивци.Тие се добри дефанзивци ако го сочуваат голот(тоа е основната функција на дефанзивецот)

Па има тука и повеќе кривци, ако гледаме така. Според мене, одличен тандем во одбрана се они двајца. :pipi: А пред се искуството кое го имаат.

У субота ако изиграмо како прошлава утакмица тогаш Стоук гадно ќе го јада :pipi:

Новолигашиве(стоук) ке го чепнат ранетиот лав---лошо им се пишува!!!!!!!

џуру и коло - идеалниот бедем :

џуру е неприкосновен на високи топки , коло е коло ( ганерот со лавовското срце )
Се надевам дека тоа ќе биде тандемот за со Стоук,бидејќи мачоров Силвестр не ми игра по вкус.Инаку веќе е време Туре да заигра,без него не се може и неговата пожртвуваност.

Се надевам дека тоа ќе биде тандемот за со Стоук,бидејќи мачоров Силвестр не ми игра по вкус.Инаку веќе е време Туре да заигра,без него не се може и неговата пожртвуваност.

не е адаптиран сеуште ко муви без глави се со галас :)

:zver:коло е приказната сама за себе - сакам да го видам ко капитен на тој меч :)

арсеналмартин24, Галас нее повреден, туку примил критики од Венгер и самиот сакал да биде на клупа следниот меч(со Стоук). Попосле ке ти дам и ЛИНК пошто прочитав од еден другар.

А и Аде и Силвестер се под знак прашалник...

Кој би знаел, што сега фантазира Венгер?:uvo:

арсеналмартин24, Галас нее повреден, туку примил критики од Венгер и самиот сакал да биде на клупа следниот меч(со Стоук). Попосле ке ти дам и ЛИНК пошто прочитав од еден другар.

А и Аде и Силвестер се под знак прашалник...

Кој би знаел, што сега фантазира Венгер?:uvo:

збуни се себе си , а потоа и противникот :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom