Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
арсеналмартин24, Галас нее повреден, туку примил критики од Венгер и самиот сакал да биде на клупа следниот меч(со Стоук). Попосле ке ти дам и ЛИНК пошто прочитав од еден другар.

А и Аде и Силвестер се под знак прашалник...

Кој би знаел, што сега фантазира Венгер?:uvo:

Венгер уште вчера кажа дека Гала и Ебуе се неизвесни за дуелот со Стоук поради повреди. А тоа со извештаите на медиумите од Англија, или блискиот извор до клубот што кажал дека Венгер е бесен на играчите па ќе ги седнел на клупа незадоволните играчи се дури од сабајлево. Така да не верувам дека Венгер прави фрки или пак измислува нешто

бојанн1, од предходниот пост на зЕуС, беше од 24фудбал.ком.мк, а пошто мислам дека ти си Админот таму и го водиш порталот ке ми кажеш од кај ја ископа? Нетов ми е тапа, па така не идам мн мн по страниве да чекам 5 мин.

Можен состав за утре:

-----------------------------Алмунија----------------------------

Сања--------Туре--------Силвестер/Џуру------Клиши?/Силвестер

Волкот------------Фабрегас-------------Сонг---------------Диаби

-------------------------------------Ван Перси--------------------

--------------------------Вела------------------------------------

Клупа: Фабијански, Силвестер/Џуру, Ебуе, Денилсон, Насри, Бендтнер, Адебајор.

За Вела не сум сигурен дека ќе го почне натпреварот :toe:, не дека не е добар играч ама Венгер појќе му веруе на Бентнер и на Аде.

[zEUs];1808674 напиша:
За Вела не сум сигурен дека ќе го почне натпреварот :toe:, не дека не е добар играч ама Венгер појќе му веруе на Бентнер и на Аде.
Аде многу подобро игра кога ќе влезе од клупа, а во Среда се игра натпреварот против Фенербахче. Вела досега не добиваше многу шанса за настап, но на малкуте натпревари на коишто настапи и тоа како ја оправда довербата на Венгер. Бендтнер против Вест Хем не одигра баш најдобро, секогаш оди по страничните позиции а не во средината таму кадешто најдобро знае да игра. Тоа одлично го прави кога игра за Данска.
Најголеми шанси има Аде да го започне натпреварот од клупата па Вела да игра на неговата позиција. :helou:

бојанн1, од предходниот пост на зЕуС, беше од 24фудбал.ком.мк, а пошто мислам дека ти си Админот таму и го водиш порталот ке ми кажеш од кај ја ископа? Нетов ми е тапа, па така не идам мн мн по страниве да чекам 5 мин.

Линкот на другар ти, е од официјалната страна на Арсенал, не е од 24фудбал а баш сакам да го видам тоа што ти го говориш дека Гала самиот сакал да не игра и дека Венгер намерно ќе го казнел својот капитен пошо рече дека ќе ставиш линк од некој другара

Одличен играч е Вела многу јак, можда за брзо време од 2-3 године да стане еден од најдобрите играчи во Арсенал а и во светот :wink:, а инаку би било супер да го почне натпреварот во среда лично би ми било многу мило :pipi:

Epa za zal i u pravo e Ade so izjavava
mnogu lesno gubime poeni
a i samite so Fabrtegas izjavija deka se opustile i racunale ko da zavrsil natprevarot
:toe:

Треба да покажат утре дека се профеционалци и да заборават на тој натпревар и да мислат на тој што го играат и да ги згазат стоук :wink:

Аде многу подобро игра кога ќе влезе од клупа, а во Среда се игра натпреварот против Фенербахче. Вела досега не добиваше многу шанса за настап, но на малкуте натпревари на коишто настапи и тоа како ја оправда довербата на Венгер. Бендтнер против Вест Хем не одигра баш најдобро, секогаш оди по страничните позиции а не во средината таму кадешто најдобро знае да игра. Тоа одлично го прави кога игра за Данска.
Најголеми шанси има Аде да го започне натпреварот од клупата па Вела да игра на неговата позиција. :helou:

или се заебаваш или си фрлил некое повеќе на тој меч - како бентнер што се гради нема друг таков во цела екипа а можеби и во цела лига ( дрогба , роке санта круз робертс , кару ) можеби да се така некако

бентнер ги сошија .

вела и бентнер нека бидат стартери

[zEUs];1808865 напиша:
Треба да покажат утре дека се профеционалци и да заборават на тој натпревар и да мислат на тој што го играат и да ги згазат стоук :wink:
Токму така. Арсенал утре ќе покаже колку вреди, а вреди многу. :wink:

или се заебаваш или си фрлил некое повеќе на тој меч - како бентнер што се гради нема друг таков во цела екипа а можеби и во цела лига ( дрогба , роке санта круз робертс , кару ) можеби да се така некако

бентнер ги сошија .

вела и бентнер нека бидат стартери
Добар е Бендтнер во градењето но премногу е спор и со малку техника. Тој е класичен шпиц и знае да се снајде во противничкиот шеснаесетник но не и надвор од него. Вела е подобар во техничкиот дел, а и финишингот му е добар.
Венгер знае кој ќе го стави стартер за овој натпревар. Така да не верувам дека и двајцата и Бендтнер и Вела ќе се најдат во стартните 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom