Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ништо страшно мили мои -

головите сем првиот беа од одбраната - галас и силвестер - немаат никакво чувство на координација - за одбрана ( ама за напад ) :)

одличен меч - многу голови .....

мојата прогноза беше четири разлика - ама не претпоставив дека и евреите ке дадат толку !

логикс средив - :vozbud:

Тоа брат дека кладилницата меша прсти се приказни за мали деца.. Можеби мешаат некаде прсти, ама во Топ Лигиве, со екипиве кои се борат за титула тешко дека ке можиш да ме убедиш... Туку да ти кажам накратко јас мое мислење за целата ситуација со Тотенхем... Целата работа почна пред неколку месеци летото кога Бербатов беше побаран од Манчестер, кога Рамос за жива глава не сакаше да го продаде, но по се изгледа управата на Тотенхем му го продаде, па беше продаден и вториот најдобар играч од нападот во името на Дефо, и работата е толку едноставна што може да се каже накратко со зборовите дека Рамос намерно и со умисла поставуваше некои блесави тактики на Тотенхем, а управата не можеше да си дозволи да го избрка од причина што имаше доста богат договор! Тоа сето се поклопува со изјавата на Хари Реднап кој по првата победа изјави незнам како е можно овој тим да биде последен на табелата! така да Тотенхем не е некој тим за потценување, тоа ке го видиш викендов против Ливерпул, каде можеби Ливерпул ги очекува и првиот пораз, токму поради тоа што Тотенхем не е толку слаб оди во прилог и резултатот од мечот со Челзи во гости 1-1, а вие како Арсенал изигравте нерешено со тим со кој многумина од сега па натаму ке ги загубат бодовите! А мислам дека прочитав изјава некаде која велеше дека поради неискуство на играчите на Арсенал резултатот беше израмнет! Мислам дека изјавава е точна! Така да остај ти тоа приказни дека кладилницата мешала прсти, и почни да играш на Тотенхем во кладилница, верувај нема да зажалиш! Така да проблемот кај вас како Арсенал е нешто сосема друго, имате извонредна игра, но понекогаш треба и да се одигра на резултат, а тоа овие млади играчи на Арсенал допрва треба да го учат! Сепак среќно! Поздрав!

da da stojam pozadi tebe na ova razmisluvanje definitivno... ali ke ti kazam nesho drugo...koa sme veke kaj kladilnicata kako moze arsenal pred 2 god da gubi od west ham po 1-0 a koa se vadea od liga i arsenal i man istoto... kako moze arsenal so everton da igra dve god po red 1 u 2 i 2 vo 1 da gi vrti...pak ke kazam moze preteruvam za vcera ali vo poslednite 10 min ne bea tie arsenal sho bea ostanatite 80 mng greski do dusa premnogu...moze se mladi i neiskusni da cuvaat rezultat od 1-0 vo finale od LS da receme protiv golema ekipa ali protiv totenham na emirati pri vodstvo od 4-2 oni da neznaat da se odbranat daj be ne zezaj arsenal ako saka da ja cuva topkata nikoj nema da im ja zeme ne djabe se tim so 90% ucinok vo precizni pasovi... neznam moze e samo losha sreka i golema sreka na totenham ali jebiga...bitno vcera gledavme jaka utakmica :vozbud:

The Gunners, типечен кладионичар. Само таквите, можат тоа да го кажат.

Зипи Х, ке видиме! :pipi:
ahaha brat go pratam arsenal pred ti da se rodish informativno vcera ne ni ja staiv vo kladilnica ali ne djabe rekle lugeto svetot go vrtat parite... ali dobro dete si ne razbirash...:pos2::pos2::pos2:

ahaha brat go pratam arsenal pred ti da se rodish informativno vcera ne ni ja staiv vo kladilnica ali ne djabe rekle lugeto svetot go vrtat parite... ali dobro dete si ne razbirash...:pos2::pos2::pos2:
Ете гледаш сега дури сии и видовид, само што за жал од кладилница пари тешко.. може ке фатиш, али повеќе ке изгубиш тоа ти е јасно и тебе, само што сите кладионичари на некој начин сте болни, и ептен заразени од тоа. Викам за тие што ставаат почесто, бидејки едвај чекаат да има нешто у билтенон.

Ајт губи се сега. Убаво си го искажа ти „Големиот“ твоето мислење „ Било Наместено “:zver:

Ке ве молам да не мешате калдилница и фанклуб на Арсенал...Веке сте пријавени кај модераторите за ова...така да пазете...Сега ако е за тоа не знаете мене за колку ме заеба па не плачам...Позззззззззз...и главите напред и горе...Пред нас е Стоук...и ништо друго....

Brat dane zavrsese so ovoj rezultat kje beshe mn mn mn dobra utakmica ali radi ova nemoze ni dobra da se kaze:(
bar ne za mene za dr neznam :smir::helou:
da da stojam pozadi tebe na ova razmisluvanje definitivno... ali ke ti kazam nesho drugo...koa sme veke kaj kladilnicata kako moze arsenal pred 2 god da gubi od west ham po 1-0 a koa se vadea od liga i arsenal i man istoto... kako moze arsenal so everton da igra dve god po red 1 u 2 i 2 vo 1 da gi vrti...pak ke kazam moze preteruvam za vcera ali vo poslednite 10 min ne bea tie arsenal sho bea ostanatite 80 mng greski do dusa premnogu...moze se mladi i neiskusni da cuvaat rezultat od 1-0 vo finale od LS da receme protiv golema ekipa ali protiv totenham na emirati pri vodstvo od 4-2 oni da neznaat da se odbranat daj be ne zezaj arsenal ako saka da ja cuva topkata nikoj nema da im ja zeme ne djabe se tim so 90% ucinok vo precizni pasovi... neznam moze e samo losha sreka i golema sreka na totenham ali jebiga...bitno vcera gledavme jaka utakmica :vozbud:

’ ...Nowadays you only judge the game by the result. Tonight we either go back home and say ‘we are not good enough’ or we think we have a fantastic side coming out here so let’s work hard to make the maximum with what we have in the team. ‘

Професор Венгер. :)

Абе за добра, добра беше.....ама за неутралните навивачи...на пр.татко ми уживаше...Ама треба да се знае едно кога тим на домашен терен примил 4 гола никогаш, во историјата на Премиер лигата не бил шампион...Тој податок го ископав од Википедија, на несакање...Ама ај...ваљда ние ке бидиме први...Сеуште е рано...Ливерпул мора да изгуби, Челзи ке изгуби надвор, мора да се мисли позитивно...Ова нека биди лекција која мора да ја научиме...Јас сеуште не сум опоравен од шокот и не можам повеке да пишам али...Ке не има на А1 за со Стоук???...Ако не кажете некоја добра страна за гледање утакмици во живо, освен Justintv.com....поззззззззззззззззз

Значи се мисли на историјата на ПЛ од доцните деведесети...па наваму...иначе понеделник наредното продолжение од биографијата на Венгер, кое гласи РЕЦЕПТ ЗА УСПЕХ...морам во понеделник за да имаме подобро расположение...поззззззззз

Незнам, јас и така и така не гледам на А1.

А за ЛИНК, пред натпреварот ке ти дадам доколку нема на А1 или А2.

И да, интересен податок што уште повише ми ги наби мислењата на таа Титула.. што и оваа година не сме толку убедливи, + ако продолжиме вака џебе е се, реални да бидеме. Што ако имаме кој знае каква игра, кога се случуваат вакви работи?(како вчера) :nesum:

Не смееше Венгер да игра со Галас и Силвестр во одбрана.Не знам зошто толку го форсира Силвестр кога си го има ѕидот наречен Коло Туре.Коло Туре и Галас се многу воиграни кога играат заедно.Одлично комуницираат.Тоа нешто го нема кога играат Силвестр и Галас.

Ете гледаш сега дури сии и видовид, само што за жал од кладилница пари тешко.. може ке фатиш, али повеќе ке изгубиш тоа ти е јасно и тебе, само што сите кладионичари на некој начин сте болни, и ептен заразени од тоа. Викам за тие што ставаат почесто, бидејки едвај чекаат да има нешто у билтенон.

Ајт губи се сега. Убаво си го искажа ти „Големиот“ твоето мислење „ Било Наместено “:zver:

ahahahaha izvinete administratori uste ednash za ova ali mora da ti kazam mali kupiv c4 bez 3500 evra od kladilnica,pa sea ti vidi informativno vcera fativ 35 000 taka da mi cue samo nekoj mora da vi gi otvori ocite toa e !!! admins sorry again

Ич не ги бива. Ги даода првите голови(Не направија некоја грешка, напротив одлични се во воздушни дуели) и тие веза немаат! Нели така стаки?

ahahahaha izvinete administratori uste ednash za ova ali mora da ti kazam mali kupiv c4 bez 3500 evra od kladilnica,pa sea ti vidi informativno vcera fativ 35 000 taka da mi cue samo nekoj mora da vi gi otvori ocite toa e !!! admins sorry again
Инаку по занимање си кладилничар?:pos2:Јас сакам да студирам за тоа:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom