Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се дешава од време на време :tapp: , супер изигравте може немавте среќа ама и тоа треба во фудбалот :helou:
Особено поЗ до комшијата [zEUs] нака не се нервира мн мн ќе дојда и подобри времиња :pos2:

edno da vi kazam vo koe cvrsto stojam e deka kladilnicata mesa prsti... fakt e deka nemoze da iskacaat sekoe kolo 4ricata vodecki timovi od anglija so pobedi... porano koa ne beshe aktuelna kladilnicata man liver arsenal tepaa sekoe kolo,kako i real i barsa, milan inter i juve, i taka nataka, a sea od koa ne pamtite vo edno kolo da iskocaat site favorite... ete pred dve kola iskocija site pa naredno zezna i celzi sho beshe opravdano za derbi i mancester... nekoi vikaat pojaka liga stanuva ova ona ne e istiot everton sea i pred 5 da receme... epa ako e taka sho togash na hull-celzi mu dava 1.45 za pobeda na celzi a hull se vtori??? koi go tepaa totenham... ne vi e jasno??? ili a pa na arsenal-totenhmam u dava 1.5 a totenham se posledni??? od kade tie koeficienti a??? idete napraite anketa kolku luge padnale na arsenal vcera... i prasajte uste kolku fatile na man celzi i liverpool... epa kladilnicata mora od negde da gi vrati parite taka... a ne mi e jasno kako moze profecionalci koi zarabotuvaat milionski sumi mesecno da mozat da prokockaa vodstvo od 4-2 vo posledni 10 min( od koa liver dade gol) a pred toa da si igraat so niv "vo sredina" mene nelogicno mi e toa i od faktot deka arsenal gubi doma od hull 1-2 a celzi vo gosti gi tepa 0-3 hmmm ili pak chelsea-totenham 1-1 a totenham hull 0-1 nekoj moze da objasni??? IMA SAMO EDNA PRICINA SE VIKA KLADILNICA...
BTW arsenal momentalno mislam deka imaat najjaka ekipa vo premier ligata i toa so jaki rezervisti mladi i ambiciozni a vie sho sakate kazete:vozbud:

Девил не сери само тоа ке ти кажам. Кога незнаеш зашто го мрзиме Бентли, боље ќути...

Иначе, го преболев овој болен резултат вчера бев тотално во Кома. Јебига..

ПС: Ке видиш за 2 кола :)

Е тоа ќе видиме,вистинско дерби!

И знам зашто го мразите,не се секирај:wink:

А да не го цитирам и Неки,Бентли е добар играч,не за џабе викаат дека има шанси да го наследи Бекам,па и тетоважа како него ставил.:pos2:Не е фер што така провоцираше,ама ако си реален треба да признаеш дека лани Бентли беше најдобар во Блекбурн со Санта Круз заедно,па Педерсен од него учеше фудбал.:smir:

Е тоа ќе видиме,вистинско дерби!

И знам зашто го мразите,не се секирај:wink:

А да не го цитирам и Неки,Бентли е добар играч,не за џабе викаат дека има шанси да го наследи Бекам,па и тетоважа како него ставил.:pos2:Не е фер што така провоцираше,ама ако си реален треба да признаеш дека лани Бентли беше најдобар во Блекбурн со Санта Круз заедно,па Педерсен од него учеше фудбал.:smir:
хахаха.... да да затоа и се соблече за да му ја видат тетоважата....добар е не викам не само не е за голем клуб...немозе да се прави звезда коа не е а бентли тоа го прави....

Бојан, не ни го спомињај веќе Бентли и Тотенхем, тој меч заврши сега плановите ни се на Стоук, па на Манчестер дома. Се со цел да го оправдаме за тоа што се деси вчера.

edno da vi kazam vo koe cvrsto stojam e deka kladilnicata mesa prsti... fakt e deka nemoze da iskacaat sekoe kolo 4ricata vodecki timovi od anglija so pobedi... porano koa ne beshe aktuelna kladilnicata man liver arsenal tepaa sekoe kolo,kako i real i barsa, milan inter i juve, i taka nataka, a sea od koa ne pamtite vo edno kolo da iskocaat site favorite... ete pred dve kola iskocija site pa naredno zezna i celzi sho beshe opravdano za derbi i mancester... nekoi vikaat pojaka liga stanuva ova ona ne e istiot everton sea i pred 5 da receme... epa ako e taka sho togash na hull-celzi mu dava 1.45 za pobeda na celzi a hull se vtori??? koi go tepaa totenham... ne vi e jasno??? ili a pa na arsenal-totenhmam u dava 1.5 a totenham se posledni??? od kade tie koeficienti a??? idete napraite anketa kolku luge padnale na arsenal vcera... i prasajte uste kolku fatile na man celzi i liverpool... epa kladilnicata mora od negde da gi vrati parite taka... a ne mi e jasno kako moze profecionalci koi zarabotuvaat milionski sumi mesecno da mozat da prokockaa vodstvo od 4-2 vo posledni 10 min( od koa liver dade gol) a pred toa da si igraat so niv "vo sredina" mene nelogicno mi e toa i od faktot deka arsenal gubi doma od hull 1-2 a celzi vo gosti gi tepa 0-3 hmmm ili pak chelsea-totenham 1-1 a totenham hull 0-1 nekoj moze da objasni??? IMA SAMO EDNA PRICINA SE VIKA KLADILNICA...
BTW arsenal momentalno mislam deka imaat najjaka ekipa vo premier ligata i toa so jaki rezervisti mladi i ambiciozni a vie sho sakate kazete:vozbud:

Брат оти така размислуваш,како можиш да кажиш дека била местена утакмица,кога примаш гол во 95 мин.Во ред ај да било 60 и така да остани,можеби...ама ,шут во 95 ,гаѓа статива се одбива и даваат гол...овие работи не можиш да ги предвидиш посебно не на крај на утакмица...шо би било ако завршеше топката покрај гол...Алмуниа ке си постигнеше автогол ????????

Тоа брат дека кладилницата меша прсти се приказни за мали деца.. Можеби мешаат некаде прсти, ама во Топ Лигиве, со екипиве кои се борат за титула тешко дека ке можиш да ме убедиш... Туку да ти кажам накратко јас мое мислење за целата ситуација со Тотенхем... Целата работа почна пред неколку месеци летото кога Бербатов беше побаран од Манчестер, кога Рамос за жива глава не сакаше да го продаде, но по се изгледа управата на Тотенхем му го продаде, па беше продаден и вториот најдобар играч од нападот во името на Дефо, и работата е толку едноставна што може да се каже накратко со зборовите дека Рамос намерно и со умисла поставуваше некои блесави тактики на Тотенхем, а управата не можеше да си дозволи да го избрка од причина што имаше доста богат договор! Тоа сето се поклопува со изјавата на Хари Реднап кој по првата победа изјави незнам како е можно овој тим да биде последен на табелата! така да Тотенхем не е некој тим за потценување, тоа ке го видиш викендов против Ливерпул, каде можеби Ливерпул ги очекува и првиот пораз, токму поради тоа што Тотенхем не е толку слаб оди во прилог и резултатот од мечот со Челзи во гости 1-1, а вие како Арсенал изигравте нерешено со тим со кој многумина од сега па натаму ке ги загубат бодовите! А мислам дека прочитав изјава некаде која велеше дека поради неискуство на играчите на Арсенал резултатот беше израмнет! Мислам дека изјавава е точна! Така да остај ти тоа приказни дека кладилницата мешала прсти, и почни да играш на Тотенхем во кладилница, верувај нема да зажалиш! Така да проблемот кај вас како Арсенал е нешто сосема друго, имате извонредна игра, но понекогаш треба и да се одигра на резултат, а тоа овие млади играчи на Арсенал допрва треба да го учат! Сепак среќно! Поздрав!

Кладионичар или не ,моја работа и мое мислење...ПРЕД СЕ ЛОГИКАТА запазија другар!!!!
TheGunners, излеа не ме свати а? :) Тоа го кажав за овој феарлесс, пошто знам дека е кладионичар цел ден е у тип на денот.:pipi:

Pa se nadevam kje ni se posrekji i na nas togas ne samo protiv srekja igrame :wink:
[zEUs];1805512 напиша:
Абе изигравме супер и треба да бидеме задоволни со тоа :smir:, така да изиграме со Ман јун, ливерпул или Челзи сугурно ќе ги тепаме :helou:,

Ах,се свестив некако..па да се искажам и јас.
Од 5 шута во рамките на голот...примивме 4 гола.:nesvest::nesvest:
Првиот гол беше грешка на Алмунија зашто јадеше семки,па немаше време да се врати назад....
Вториот гол,повторно тој е крив....
Третиот гол...делумно Клиши(кој мислам дека одигра маестрален натпревар) поради несреќното подлизнување,но најголемиот виновник Денилсон,па и Силвестре...зашто му овозможија простор за шут.....
И за последниот гол...повторно истите се виновниците.
Ете зошто повеќе го сакам Сонг од Денилсон....премногу се заборава во нападот...Кој кур 94 мин. тој на противничката половина.
И незнам зошто нашиве напаѓаа,наместо да се местат на фаул,да ја носат топката во ќоше и сл.
Како и да е....со следните 8 натпревари кои ги спомнавте поназад.....18 поени ако освоиме ке бидам задоволен...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom