Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1-1 ..

А со кој тим игравте? Само напишете ми го на кирилица, на македонски како се изговара..

pozZ

1-1
Кенсесеи 24 мин.
Волкот 42 мин.

за Арсенал играа:

Алмуниа
Вито Манон

Џастин Хојт
Гевин Хојт
Арманд Траоре
Францис Кокелин
Бакари Сања
Џек Вилшир
Денилсон
Арон Ремзи
Хенри Ленсбјури
Тео Волкот
Никлас Бендтнер
Џеј Симсон
Карлос Вела
Марк Рендал

позЗ

Јас знам оти игравте со SZOMBATHELYI HALADAS..
Ама сакам да знам како е на македонски..

Ѓавол, шо е битно воопшто. Ај кулирај си. :smir:

Туре имал малариа ама не се секирајте ке биде фит за почетокаот на новата сезона
од Венгер

позЗ

Туре имал малариа ама не се секирајте ке биде фит за почетокаот на новата сезона
од Венгер

позЗ

djouru i nordtveith - ke se ofajdat od "bolesta" na sverot !!!!!!!!!!!!! ama ke se vrati :)

pozZ

Венгер вика дека на тимот му треба само уште еден играч од средината за да го комплетира составот кој наредната сезона ке настапува во премиер и во Л.Ш.
вика дека има време до крајот на трансфер периодот и ке чекаат да го најдат вистинскиот плеер и дека парите не се никаков проблем

позЗ

pa kaov problem da im se koa imaat 100 mil za transfer plus od hleb so zemaa i gilberto 17
a da mu ibam na toure kao mozese sea malarijaaa aaaaaa kje se ubijam ako ne igra on

a da mu ibam na toure kao mozese sea malarijaaa aaaaaa kje se ubijam ako ne igra on

Brat ne se sekiraj be ke igra izjavi wenger deka ke bide spremen za pocetok na sezona
Zverot mora da igra bez nego nisto
:helou::helou::helou:

Јас знам оти игравте со SZOMBATHELYI HALADAS..
Ама сакам да знам како е на македонски..

Ic da ne ti e gajle nie so kogo igrame
gledaj si gi skapanicite mancester tamu i ne ne zamaraj nas so takvi gluposti
ovde primame lugje koj se samo za arsenal
p.s. odvaj tepavte 0-1 :pos2::pos2::pos2::pos2:
pozz

како што забележувам Неки ти си фан на Арсенал
thats gooD
само пожелно би било да пишуваш кирилица

п.с. абе луѓе што се изгубивте скоро 2 дена ве нема(соне,олитеа,ганер4лајф,.......и мн други што нон-стоп постирате)

како и да е.........нема везе

позЗ

како што забележувам Неки ти си фан на Арсенал
thats gooD
само пожелно би било да пишуваш кирилица

п.с. абе луѓе што се изгубивте скоро 2 дена ве нема(соне,олитеа,ганер4лајф,.......и мн други што нон-стоп постирате)

како и да е.........нема везе

позЗ
brat sho da se postira be... na vakvite grevovi od mancester ne treba ni da im se obrnuva vnimanie... drugo novosti ne gledam deka ima a da spekuliram nemam namera poleka da si pocne sezona ke ima mng postovi....:vozbud:

КАО НЕМА ПОСТОВИ БЕЕ ГИОВИНКО ОД ЕМПОЛИ МЕСТО У ЈУВЕ ТРЕБА ДА ДОЕ КАЈ НАС ЗАШО ВЧЕРА ВЕНГЕР КАЖА БЕЗ 1 ОДЛИЧЕН СРЕДЕН ИГРАЧ НЕ СЕ ЗАДОВОЛУВААТ ПОТРЕБИТЕ ЗА ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ ТАКА ДА ДА ДРЗИМЕ СРЕЌА ДА ДОЕ ЗАСО ЗВЕР Е ТИПОВ МСИЛАМ СИТЕ ГО ЗНАЕТЕ:vozbud::vozbud:

Џовикно во Арсенал... мислам дека е невозможно тоа во моментов.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom