Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Berry ke potpishe deneska .. citav edno blogche i mislam deka Berry ke potpishe so Arsenal ke ponudi na villa 12 milioni funti i plus J.Hoyte i sigurno O’Neill ke prifati poso i parite ne se mali i plus igracot koj sto odamna go saka Villa i plus desen beck e a takvite ne se tolku lesni da gi najdes na pazarot taka da nie dobivame iskusen igrac i iden kapiten na anglija a villa dobiva talent i plus kesh so me naveduva samo na edno deka mozno e deneska da potpishe Berry... A i dodvoruvacite na Adebayor isceznaa so brzinata na svetlinata ... Milan ne kupuva poveke taka rece "Gayliani" i Barce(fucking)Lona ponudila 24 milioni funti za uslugite na Mitko Berbo pa i ja im velam zemejte si go Bugarinot .... ke mu oprostime li decki na ADE-TO

ova e odlicna vest ( ti dima si ? ) barry - yes !!!!
hoyte - kamen nevoden - o'neil videl nesto vo nego - ama izgleda samo toj go znae sto e toa :) :pos2::pos2:
ade - znaev on e moj covek :) dogodina ke dade 35 gola vi premier - na hull 10 :) :pos2::pos2:
mitko = neka ode vo katalunija :)

neuk - :helou:
ko prvo - ghleb bese kapiten na studgart pred da dojde vo Arsenal , dade mn za timot - vela , nasry - se igraci koi ke go "nadminat" treba da sede na klupa ili da se bori za "mesto" ... ako si za arsenal ili gi sledis oddamna ke zanaes za sto ti kazuvam : , henry , fredie , pires , vieira , overmars , petit , cole , reyes .... ili "poduci se " pa navrati :)

sonne brat dosta me ucis i mi objasnuvas za igraci i za arsenal zosto znam dosta za niv navivam 11 godini za niv i dobro se sekavam na ovie sto mi gi nabroja a za hleb ne bese deka ne bil dobar igrac nikoj ne go rece toa tuku rabotata bese vo toa sto on sakase da si ide pa neznaese kako da im kaze pa aj london mu bil los ne mu se svigalo
toa e toa
a za ovie sto mi gi nabroja kazi mi eden sto bese zvezda pred da dojde vo arsenal....
nikoj
site bea prosecni igraci
pozz :helou::helou::helou:

pires overmars cole , reyes = ako moze taka da se kaze + willthorth + kanu - vaka nekako vo ponovata ustorija naarsenal se svezdite + adams , roycastle , wright ---------- denis bergkamp

a sto izleze pederce izleze duma nema - ghleb -
ama ne mu se lutam - negovo pravo , stom nesaka da igrea vo arsenal - upm !!

pozZ

BRAT HOYTE E MN ZAKON MN E JAK ALI ADE NE SE NADEVAJ ZA DZABE SL SEZONA 15 DA DAE KJE SME SREKJNI TAKA KAZA I VENGER IMA PRAO JBG NEMOZE TIPOT SREKJA DA DGO SLUZI SEUSE A INACE SE NADEVAM I JA DEKA NESO KJE ISKOCI xD

Денес беше избран Ганер #1-Thierry Henry
Еве ја неговата изјава!
“As you know, I loved my time at Arsenal and have many fantastic memories from my eight years there. It was an honour to play in the historic red and white of Arsenal especially at Highbury. I’ll always follow the team and what they do. I’ll always be a Gooner in my heart. “And finally thanks to the fans for their support during my time at the club. They were right behind me and the team in good times and bad.”
Втор е Беркамп.Трет Тони Адамс!:smir:

Денес беше избран Ганер #1-Thierry Henry
Еве ја неговата изјава!
“As you know, I loved my time at Arsenal and have many fantastic memories from my eight years there. It was an honour to play in the historic red and white of Arsenal especially at Highbury. I’ll always follow the team and what they do. I’ll always be a Gooner in my heart. “And finally thanks to the fans for their support during my time at the club. They were right behind me and the team in good times and bad.”
Втор е Беркамп.Трет Тони Адамс!:smir:

znaev :) :nesvest: -

tuku me zacudi wright - 4 :) !

pozZ

луѓе по се изгледа аршавин ке оди во барса
аршавин сакаше да дојде кај нас и се чекаше венгер само да испрати каква било понуда ама не испрати до сега и тоа значи дека не е заинтересиран
па од тука и денешните шпекулации во медиуите дека тој како втора вријанта ја гледа барса а тоа го потврдил и неговиот агент додека од барса гвардиола рекол дека за 2-3 дена ке биде испратена понуда за аршвин и дека тој без пробеми ке им се придружи

п.с. да не испадне дека им се противам на сите што го сакавте андреј кај нас ама јас мислам дека 27 годишна алтернатива за таја позиција не ни личи а плус ако треба да го продадеме мн јасно е дека нема ни пола пари да извадиме така да...

позЗ

аршавин сакаше да дојде кај нас и се чекаше венгер само да испрати каква било понуда ама не испрати до сега и тоа значи дека не е заинтересиран
па од тука и денешните шпекулации во медиуите дека тој како втора вријанта ја гледа барса а тоа го потврдил и неговиот агент додека од барса гвардиола рекол дека за 2-3 дена ке биде испратена понуда за аршвин и дека тој без пробеми ке им се придружи

п.с. да не испадне дека им се противам на сите што го сакавте андреј кај нас ама јас мислам дека 27 годишна алтернатива за таја позиција не ни личи а плус ако треба да го продадеме мн јасно е дека нема ни пола пари да извадиме така да...

позЗ

greska druze arsenal ponudi 19 mil. na zenit za arsavin i bese odbien a spored moe mislenje i toa e golema suma za fudbaler od negov kalibar, a ako se sekavas i samiot venger se somnevase dali ke moze da go izdrzi tempoto na premier ligata (vo edna negova izjava)rece deka fudbaler sto ne moze da izigra tri dobri meca vo niz ne e spremen za EPL taka da ne taguvajte i ne se sekirajte ke donese profesorot uste najmalku dve zasiluvanja do krajot na preodniot rok i samite znaete deka toj e najaktiven vo poslednite 24 sati ot transfer periodot

да знам за таа понуда ама тоа беше пред аршавин да изјави дека сака да иде у арсенал
ако се сеќаваш ден по одбивањето аршавин бурно изреагира и тогаш го изјави тоа во врска со нас:toe:
јас така знам,немој да мислиш дека се карам со тебе затоа што почнав да ве познавам кој колку го сака Арсенал
само кажувам зошто така пишав
па ја не сум безгрешен
п.с.ганери сме и за Арсенал навиваме

позЗ

да знам за таа понуда ама тоа беше пред аршавин да изјави дека сака да иде у арсенал
ако се сеќаваш ден по одбивањето аршавин бурно изреагира и тогаш го изјави тоа во врска со нас:toe:
јас така знам,немој да мислиш дека се карам со тебе затоа што почнав да ве познавам кој колку го сака Арсенал
само кажувам зошто така пишав
па ја не сум безгрешен
п.с.ганери сме и за Арсенал навиваме

позЗ

taka e be druze ne se sekiraj si prajme muabet.
a site si go sakame arsenal zatoa sme tuka ,osven nekoi padobranci od vreme na vreme

позЗ
arshavin nema da ode vo Barca sigurno posebno sega koga go potpisaa hleb

ARSHAVIN NE IDE BRAT ZA ZAL ALI NEMA DA DOAGJA NZ SAMO KOJ KJE GO ZEMAT ALI MN MN MN SAKAAM DA GO ZEMAT ARSHAVIN ILI HUNTELAAR ALI SAMO SOM VLEZE U BITKA ZA NEGO AJAX NE ODBI :( DAMN :(

Вчера потпиша уште едно младо момче,французинот Francis Coquelin.Игра средина.
Венгер најави уште 2 засилувања.

на еуроспорт викаат хлеб го тера фабрегас да иде во барса
па тој бе не е нормален ке му ги скршам двете нозе
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom