sonne
војвода
- Член од
- 26 мај 2006
- Мислења
- 2.664
- Поени од реакции
- 123
Berry ke potpishe deneska .. citav edno blogche i mislam deka Berry ke potpishe so Arsenal ke ponudi na villa 12 milioni funti i plus J.Hoyte i sigurno O’Neill ke prifati poso i parite ne se mali i plus igracot koj sto odamna go saka Villa i plus desen beck e a takvite ne se tolku lesni da gi najdes na pazarot taka da nie dobivame iskusen igrac i iden kapiten na anglija a villa dobiva talent i plus kesh so me naveduva samo na edno deka mozno e deneska da potpishe Berry... A i dodvoruvacite na Adebayor isceznaa so brzinata na svetlinata ... Milan ne kupuva poveke taka rece "Gayliani" i Barce(fucking)Lona ponudila 24 milioni funti za uslugite na Mitko Berbo pa i ja im velam zemejte si go Bugarinot .... ke mu oprostime li decki na ADE-TO
ova e odlicna vest ( ti dima si ? ) barry - yes !!!!
hoyte - kamen nevoden - o'neil videl nesto vo nego - ama izgleda samo toj go znae sto e toa

ade - znaev on e moj covek

mitko = neka ode vo katalunija

neuk - :helou:
ko prvo - ghleb bese kapiten na studgart pred da dojde vo Arsenal , dade mn za timot - vela , nasry - se igraci koi ke go "nadminat" treba da sede na klupa ili da se bori za "mesto" ... ako si za arsenal ili gi sledis oddamna ke zanaes za sto ti kazuvam : , henry , fredie , pires , vieira , overmars , petit , cole , reyes .... ili "poduci se " pa navrati![]()
sonne brat dosta me ucis i mi objasnuvas za igraci i za arsenal zosto znam dosta za niv navivam 11 godini za niv i dobro se sekavam na ovie sto mi gi nabroja a za hleb ne bese deka ne bil dobar igrac nikoj ne go rece toa tuku rabotata bese vo toa sto on sakase da si ide pa neznaese kako da im kaze pa aj london mu bil los ne mu se svigalo
toa e toa
a za ovie sto mi gi nabroja kazi mi eden sto bese zvezda pred da dojde vo arsenal....
nikoj
site bea prosecni igraci
pozz :helou::helou::helou:
pires overmars cole , reyes = ako moze taka da se kaze + willthorth + kanu - vaka nekako vo ponovata ustorija naarsenal se svezdite + adams , roycastle , wright ---------- denis bergkamp
a sto izleze pederce izleze duma nema - ghleb -
ama ne mu se lutam - negovo pravo , stom nesaka da igrea vo arsenal - upm !!
pozZ