Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков тим има Арсенал!!!!Никој не може да ги сопре.Адебајор ЅВЕР

abe zaso koga ne go znaete arsenal kako deluva samo komentirate na muabet li da se najdete

da ne bil ovoj da nebil onoj da nebil wenger,porano vikaja da nevie henry sea da ne nie drug epa ce gleas rakomet ce nema fudbal:tapp:

за фановите на Арсенал: Арсенал - Барнли на DSF ќе ја даваат, а за тие коишто немаат DSF, а сакаат да го гледаат натпреварот, линкови за гледање во живо ќе има овде. :)

за фановите на Арсенал: Арсенал - Барнли на DSF ќе ја даваат, а за тие коишто немаат DSF, а сакаат да го гледаат натпреварот, линкови за гледање во живо ќе има овде. :)
Добро де има време до недела:)
Иначе....за една недела се враќа(конечно)..и РвП..:)...а Бекам почнал да тренира со резервниот тим на Арсенал.:).
Сеа за трансфери треба Венгер да зема еден дефанзивец..пошто ке ни фали Туре...другото се ни е покриено:)
П.С..ако го има некој голот на Аде....да ми даде линк...пошто се успав и ја гледав утакмицаа од 50 мин..тнх!(со Вест Х.)
Поздрав гандерс каде и да сте!

Иначе....за една недела се враќа(конечно)..и РвП..:)...а Бекам почнал да тренира со резервниот тим на Арсенал.:).
Сеа за трансфери треба Венгер да зема еден дефанзивец..пошто ке ни фали Туре...другото се ни е покриено:)
П.С..ако го има некој голот на Аде....да ми даде линк...пошто се успав и ја гледав утакмицаа од 50 мин..тнх!(со Вест Х.)

eve ti link gi ima tuka pobaraj nadolu http://goal-links.blogspot.com/

Охооо и Бекс го лапнаате а ? На позајмица е или...?
Браво Ганери најдобри сте во Англија.:smir:

Охооо и Бекс го лапнаате а ? На позајмица е или...?
Браво Ганери најдобри сте во Англија.:smir:
Не,не...нема да игра за нас туку само ке тренира..бидејќи заврши сезоната у САД..па да остане фит..ке тренира со нас...и сигурно...младите играчи ке научат нешто од него:)
П.С...не ојде у Ман УСА*..пошто знае кој се Д БЕСТ:):pos2:

3327483603.jpg

Имаме поздрав од Бекс! :haha:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom