CaMeC
Рамос - 4
Cestita Pobeda ubavo vi pocna novata godina i taka da prodolzite.Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков тим има Арсенал!!!!Никој не може да ги сопре.Адебајор ЅВЕР
da be adebajor da ne sa fabregas,rosicki i hleb ce bida jaki arsenal....

Добро де има време до неделаза фановите на Арсенал: Арсенал - Барнли на DSF ќе ја даваат, а за тие коишто немаат DSF, а сакаат да го гледаат натпреварот, линкови за гледање во живо ќе има овде.![]()

...а Бекам почнал да тренира со резервниот тим на Арсенал.
.
Јас не реков дека Адебајор е најдобар,туку дека е ѕвер поради последниот гол.Премногу беше добар голотda be adebajor da ne sa fabregas,rosicki i hleb ce bida jaki arsenal....
Добро де има време до недела
Иначе....за една недела се враќа(конечно)..и РвП.....а Бекам почнал да тренира со резервниот тим на Арсенал.
.
Сеа за трансфери треба Венгер да зема еден дефанзивец..пошто ке ни фали Туре...другото се ни е покриено
П.С..ако го има некој голот на Аде....да ми даде линк...пошто се успав и ја гледав утакмицаа од 50 мин..тнх!(со Вест Х.)
Поздрав гандерс каде и да сте!
поправи си линкотeve ti link gi ima tuka pobaraj nadolu http://goal-links.blogspot.com/:tv:
...ова тв. заебава работата..бај д вај тнх
Добро де има време до недела
Иначе....за една недела се враќа(конечно)..и РвП.....а Бекам почнал да тренира со резервниот тим на Арсенал.
.
Сеа за трансфери треба Венгер да зема еден дефанзивец..пошто ке ни фали Туре...другото се ни е покриено
П.С..ако го има некој голот на Аде....да ми даде линк...пошто се успав и ја гледав утакмицаа од 50 мин..тнх!(со Вест Х.)
Поздрав гандерс каде и да сте!
Не,не...нема да игра за нас туку само ке тренира..бидејќи заврши сезоната у САД..па да остане фит..ке тренира со нас...и сигурно...младите играчи ке научат нешто од негоОхооо и Бекс го лапнаате а ? На позајмица е или...?
Браво Ганери најдобри сте во Англија.:smir:

:pos2: