Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде нека ви е честито ега да завршите први и да ја земате титулата во Премиер Лигата

Чест ми е да навивам за ваков клуб. Горд сум и кога губам и кога победувам. Гордоста ми е поголема кога на сите г... јадци од МанУТД им ги затнувам устата со резултат. GO GO GUNNERS!

:je:И честитки за сите фанови на ARSENAL!

hahahahhhhhahaahahahahhahahaha i ja vakbi slicni postovi imam obicno ko sum pijan ali to ne menja stvari..........ARSENAL ARSENAL ARSENAL and onlyy gunner ajt pozdravche do site fanovi najdobri sme i sepak zakon sme arsenal make as a dream

abe Arsenal se DZVEROVI ke zemat titula vo domasno prvenstvo imaat mn jak sostav!NARPED TOPDZII

aaaaaaaaaaaa.... alal da ni e.... ne mozat za maloto prste da ni se fatat..... najdobri sme i kone4no im gi zatnavme ustite na site sto se zanesuvaaa... yeeeeeeeeeeeee.... cestito na site :**

=-

odlicna utakmica sekoja cest odlicno izigraa site vtoriot gol na eduardo vistinska majstorija a odnosot na igracite sprema publikata posle utakmicata.... se gleda deka igraat od se srce i deka go sakaat klubot !Nikade nema onakov timski duh toa e naseto tajno oruzje!
napred Guneri titulata e nasa :vozbud:

Лоша вест:(

РвП..повторно ја обновил повредата...па ке го нема уште десетина дена,инаку Венгер планира во своите редови да го донесе Бербатов(во каква форма е типов)....но и Ман Уса* се заинтересирани..но сепак имаме предност пред нив затоа што тие доста потрошија летото...
Венгер изјави дека зимава ке го заслили тимот со напаѓач и одбрамбен:)

Пријатели,навивачи на Арсенал, Среќна Нова 2008 и Божикни празници! Па да бидеме уште подобри како навивачи, а и екипата да биде појака!

Пријатели,навивачи на Арсенал, Среќна Нова 2008 и Божикни празници! Па да бидеме уште подобри како навивачи, а и екипата да биде појака!
Истото и од мене....:)...убаво да си поминете сите вечерва....
Гоо Ганерс!:)

Srekna nova site da sme zivi i zdravi i srekni i neka zenite prodolzat da ni robuvaat u krevet i neka arsenal gi krushii site kako sto gi krsese ajt drustvo se naubavo i srekna nova ajt se citkame

=-

srekna nova godina i da osvoime 2-3 tituli godinava
denes ocekuvam da gi spleskame west ham (novogodisno):pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom