Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бентнер даде гол, по извонредна асистенција на Едуардо. Само требаше да го издрибла и голманот и да шутне на празен гол.

Ајде честито победа и пласирање во наредна рунда..Барнли-Арсенал 0:2.
Уште еден гол даде Арсенал преку Бентнер, Фантом кажа како.
Сепак, Барнли го тепавте.

Нека ни е честито победа..рутински...барем како што ми кажаа..бидејќи не бев во можност да го следам натпреварот....
Да продолжиме во ист ритам
П.С:Доста со таа кампања против Сонне....глупаци сте..го направивте црвен и шо сеа......му го скративте животот:pos2:
Како мали деца сте еј....(а и мали се де).....:vozbud:
Поздрав Ганерс каде и да сте!...
Арсенал Форевер!:smir:

yo aj airlija :)
a dobri bea golovite ? ako nekoj gi ima videno neka pusti link !a?
pozZ

fino natprevarce bese go gleav interesno bentner igrashe super imase nekoi shansi imase i edna ja napravi dosta atraktivno se na se ubav natprevar rezervite odigraa dosta takticki i texnicki Eduardo me bendisa e vo dosta dobra forma igra dobro i mislam deka e veke Fit za EPL

Дуду играчиште...гол и асистенција (Анри стил). Мајстор!

uuuuuuuuuuuuu cudesii bravo me bendisaa - spolajti vladce :)
izraboteni - bravo i za dudu i za nikl's pa i za site.

to toooooooooo bre sampinu pokazi i m zosto sme "Londonskata gordost" ama na site ....
pozZ gunners kade i da ste !
patem "ISUS SE RODI ... za mnogu godini neka e ... i vaka "ploden" ...
pozZ

nekolku dobi vesti
freeman :vozbud: krilce levo da posurkam za video - ako nekoj me prevari odlicno bi bilo :)

-=

Mлад бугарин пред потпис за Арснеал Николај Димитров, 20-годишен крилен играч на Левски Софија, има големи шанси да стане нов член на Арсенал.

Димитров е член на младата бугарска репрезентација и исклучително ценет во својата земја. Челниците на Арсенал го пратат овој играч кој игра на позицијата лево крило, па од Левски побарале до го пуштат на проба. Левски се сложиле и го пуштиле нивниот млад фудбалер, а менаџерот на Топчиите, Арсен Венгер бил повеќе од задоволен од прикажаното на Димитров. Но прашање е дали ќе дојде до реализација на овој трансфер, кој Арсенал би го чинел 700 илјади фунти, а Венгер не планирал да троши од клубскиот буџет за засилувања во овој преоден рок.
Димитров изјавил, дека доколку потпише за Арсенал ќе се исполни неговиот животен сон.

абе и јас да потпишам за арсенал ќе се исполни мојот животен сон ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom