Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај нека ви е честита победата. Стварно е вистинско уживање да се гледа играта на Арсенал. И повеќе од заслужено ви е првото место што го имате. Гледам и Едуардо полека се вклопува во мозаикот на Венгер, што е одлично за Арсенал со оглед на тоа што за две недели Адебајор ќе иде на афричкиот куп.

п.с. Алмунија пантер :)

Ај нека ви е честита победата. Стварно е вистинско уживање да се гледа играта на Арсенал. И повеќе од заслужено ви е првото место што го имате. Гледам и Едуардо полека се вклопува во мозаикот на Венгер, што е одлично за Арсенал со оглед на тоа што за две недели Адебајор ќе иде на афричкиот куп.

п.с. Алмунија пантер :)

znaci drugare sve okej samo adebayor nema da ide nakaj afrika poso togo ne se kvalifikuvase za kupot taka da ovde ke bide

odlicna igra odlicna pobeda cestito da ni e!
se sekavam wenger pred dva tri meseci rece deka ocekuva eduardo mda pocne da dava golovi okolu januari pa eve i toa se ostvari, a za ade toj ne odi nikade bidejki ne se plasiraa ponataka taka da edinstvenite sto ke oda na afrikanskiot kup se ture i ebue.

najaki sme
:vozbud:

нека е честито! едуардо почна повеќе и повеќе да прикажува, треба да почекаме да видеме само дали е константен. само напред и да се стегнеме уште толку сега.

i timot ni vozvrati so ljubov ni ja cetitase novata godina so pobeda e toa nesto bozestverno ....thanks arsenal

Играта ви е фантастична, само не ми е јасно со олку млад тим како ќе играте на два фронта, и ЛШ и Премиер Лига.

zatoa sigurno ke se otkazat od edniot,jas mislam deka liga na sampioni ke se otkazat!

Играта ви е фантастична, само не ми е јасно со олку млад тим како ќе играте на два фронта, и ЛШ и Премиер Лига.
Зошто да не можеме..да играме...Венгер изјави дека се способни физички да издржат..значи тоа не е проблем:)

zatoa sigurno ke se otkazat od edniot,jas mislam deka liga na sampioni ke se otkazat!
Нема кај нас откажување..:)

Добар натпревар. Секој си ја вршеше работата без премногу форсирање. И да знаете дека Арсенал не се одкажува од ништо. Ќе игра на сите фронта, сега во англиските купови секако дека ќе игра со подмладен состав кој ќе си ја свати озбилно задачата. Поздрав до сите фанови на Арсенал и Среќна Нова Година. :)

Milanez ovaa godina vashiot milan nema nikakva pobeda dali go pobedivte na INTER NA JUVE NA ROMA pa daj na 14 mesto ste katastrofa ste kuti si barem ne ni pravi humor bez pari

Milanez ovaa godina vashiot milan nema nikakva pobeda dali go pobedivte na INTER NA JUVE NA ROMA pa daj na 14 mesto ste katastrofa ste kuti si barem ne ni pravi humor bez pari
Абе брат годинава немаме пораз нема ни да имаме, 2008 сме тоа беше прошлата годинаxaxa

нема да се откажат бе ... сакале нејќеле ќе го јадат :milan7:
Сигурен си?
Абе ние не сме глади...па нема да го јадаме....:):)
Миланез..не си прај ескурзија на мозокот......кога ке дојде време тогаш ке дискутираме..сеа кути си...!:):smir:

Моја грешка за Адебајор :)

Тоа се супер вести за Арсенал, ќе се снајде Венгер да ја пополни малку одбраната. Ќе му биде заебано на тој што ќе го покрива Туре :)

Иначе, играчите на Арсенал се млади и во одлично физичко стање. Ги гледам како трчаат на терен, к*р ги боли :) мислам дека можат и на три фронта да цепаат без проблем :)

А што се однесува до Милан, ако Милан продолжи вака слабо да игра, а Арсенал ако продолжи со ваква форма, мислам дека Милан има да го јаде :toe:

може ќе го јаде ако играат како во Сериа А ... ама во ЛШ сме цареви :milan8:

ај ќе дискутираме во февруари ... позз :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom