Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.603
- Поени од реакции
- 5.608
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа нека игра за џабе , нека не му плаќаат![]()
pa toj e prav fudbaler ne deka ne mu plakaat vo arsenal tuku ne go interesiraat parite na real i barsa zatoa sto toj e prav tobdzija a i da ne bese wenger se uste ke skapuvase vo barsa zosto ne ke mozese da fati mesto vo prv tim a wenger go napravi lider na arsenal pa sega ne saka da ja izneveri negovata doverba.retki se vakvi igraci
“Играм и сум среќен. Тоа што сум “Топџија” е нешто специјално и се гордеам со тоа. Ова е мал клуб одвнатре, како фамилија, но е голем однадвор.” mislam deka ova kazuva se
Манчестер и Арсенал сакаат да го купат Сарабиа од Реал Манчестер Јунајтед му се придружи на Арсенал во трката по 15-годишниот Пабло Сарабиа од Реал Мадрид.
Според шпанскиот весник Marca, Манчестер и Арсенал веќе му понудиле на таткото на Сарабиа и неговиот агент договор за професионална обврска. Семејството на Сарабиа денес слави по повод првиот повик на Пабло за настап во шпанскиот тим под 17 години. Агентот на Сарабиа, чии клиенти се и неколку други играчи од Реал, се залага тој да ја започне својата професионална кариера во Реал Мадрид. Сепак, нема донесено конкретна одлука околу иднината на играчот бидејќи и понудите на Арсенал и Јунајтед се одлични.
Angeloti: Arsenal nema nikakvi shansi vo Ligata na Shampioni
Kritinkte kon Arsenal letat os site strani novo e toa sto pokraj Ferguson
Murinjo deneska i Angeloti so izjava deka Arsenal nema nikakvi shansi so golemite "FAVORITI" vo SL,Angeloti dodade deka vo Ls na vakvi natprevari e bitno da se poseduva golema koncentracija i da znaes kako da ja sovladas tremata a arsenal sigurno nemaat trenirano za toa!!
Interesno zar ne da procitas takva glupost od trener e stvarno tragedija steta sto angeloti nema nikakov SENS za football i ednostavo ovaa go dokazuva ova godina,No kako sto ke kaze mojot drugar DANI ovaa se sepak samo Eftini provokaci,Pa iskreno se nadevam deka ovaa sezona vo osmina finale ke se sretnaat Arsenal i Milan i ke imaat sto da si kazaat Wenger i Angeloti pa da vidime koj ke e podgotven za SL....Provokacite ke si prodolzat no i ARSENAL KE PRODOLZI DA GAZI!!!
Angeloti: Arsenal nema nikakvi shansi vo Ligata na Shampioni
Kritinkte kon Arsenal letat os site strani novo e toa sto pokraj Ferguson
Murinjo deneska i Angeloti so izjava deka Arsenal nema nikakvi shansi so golemite "FAVORITI" vo SL,Angeloti dodade deka vo Ls na vakvi natprevari e bitno da se poseduva golema koncentracija i da znaes kako da ja sovladas tremata a arsenal sigurno nemaat trenirano za toa!!
Interesno zar ne da procitas takva glupost od trener e stvarno tragedija steta sto angeloti nema nikakov SENS za football i ednostavo ovaa go dokazuva ova godina,No kako sto ke kaze mojot drugar DANI ovaa se sepak samo Eftini provokaci,Pa iskreno se nadevam deka ovaa sezona vo osmina finale ke se sretnaat Arsenal i Milan i ke imaat sto da si kazaat Wenger i Angeloti pa da vidime koj ke e podgotven za SL....Provokacite ke si prodolzat no i ARSENAL KE PRODOLZI DA GAZI!!!