T
tino097
Гостин
не е сигурно, али Венгер најаве дека планира да го одповика од позајмица
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ah...bree...bash bese u Super Forma....se nadevam deka brzo ke se oporavi...i ke se vrati vo Top Forma!Хлеб се повреди Играчот од средниот ред на Арсенал, вчера заработи повреда на натпреварот против за својата репрезентација против Холандија, во рамките на последното квалификационо коло за ЕВРО 2008
По добрата вест за Венгер дека Ван Перси се враќа во составот на Тоџиите, денес лоша вест за Арсенал, Александар Хлеб се повреди вчера на историскиот натпревар за белоруската репрезентација која успеа да слави над Холандија со 2-1. Според првичните прогнози белорускиот интернационалец ќе биде најмалку две недели надвор од зелениот терен.
...Ah...bree...bash bese u Super Forma....se nadevam deka brzo ke se oporavi...i ke se vrati vo Top Forma!...
P.S welcome back RvP..!!
hmm vo opasen del od seoznata se slucija povredite.... tesko ke bide raka na srce sepak toa se kluci igraci i toa e sepak EPL kade nema mesto za greski plus wigan se bori za opstanok a u selvila Wenger ne smee da se rasfrla so prviot sostav poso mozni se povredi taka da losh period za arsenal,dobri novosti se toa deKA Nikolas anielka po kojznae koj pat izjavi deka saka da igra vo arsenal i da si ja zavrshi karierata,poznavajki go likot na Wenger ne veruvam deka ke go vrati no sepak Nikolas e legenda i ima golem pridonez za Arsenal sto e denes

za uste edna sansa
!!!!!!Венгер би го вратил, но мислам дека бордот нема да дозволи, бидејќи ко шо се сеќавам кога бегаше мислам не се поздрави најдобро со нив
Жилберто сака преселба во Серија А Играчот на Арсенал, Жилберто Силва, ги повика сите заинтересирани клубови од Италија, да испратат понуда до Арсенал.
Бразилскиот интернационалец, кој беше капитен на тимот кој летоска ја освои Копа Америка, подеолго време е поврзуван со трансфер во Италија, поточно во екипата на Јуве. Арсен Венгер во новата сезона има голема доверба во дуото Фабрегас-Фламини, а Жилберто Силва и понатаму ја грее клупата што го фрустрира и го натера да побара заминување од Емирати стадионот.
“Брзо ќе се адаптирам на стилот во Калчото.” – рече тој за Gazzetta dello Sport.
“Секој кој ме посакува најпрво ќе треба да преговара со Арсенал, но мислам дека многу лесно ќе најдат решение.”
Силва има само 30 минутуи премиерлигашки фудбал од почетокот на Октомври до сега. Летоска тој ја загуби и капитенската лента, па уште тогаш се виде дека тој ќе има проблеми со Венгер во новата сезона.
еј што се случува со Сендорос.... гледам нешто чудно ми е во одбраната на Арсенал ... знаем дека имаше еден белец позади ...?