Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала ви на сите за честитките...
Се надевам оваа сезона..ќе успееме да догураме многу повеќе од тоа четвртфинале...Цеск се враќа за тој натпревар...да гледаме да не напраиме уше некој малер па да се повреди некој:toe:
И идеме..кон...Ждрепката да видиме кој го соочуваме:salut:

Покушаам да се смирам, и малце помирно да им пишам на овие циганиве.
Нека не јадат буреци, заслужено идеме даље!
Сега од нареден натпревар, очекувам веќе Едуардо и Волкот да бидат уиграни, Фабрегас да си се врати да има одличен кам-бек и да го видиме у најдобро издание па тогаш ке видиме!
Тој е душата на тимот, визионерот, креаторот на играта!
Само напред момци!! :vozbud:

Него само Балканците утнаа и на крај Тонето :pos:

Честито победата. Заслужено иако бев што повеќе Италијанци да има и на крај ниту 1 клуб италијански....

Среќно но мислам заслужено. ЧЕСТИТКИ!

1236811391_spt_ai_asromavarsenal_17.jpg

Zverot :D

1236811455_spt_ai_asromavarsenal_19.jpg

1236811397_spt_ai_asromavarsenal_18.jpg

pak zverot :D

1236812583_spt_ai_asromavarsenal_27.jpg

Veke slavje ... :)

1236812233_spt_ai_asromavarsenal_25.jpg

Aluminkata :D

1236811391_spt_ai_asromavarsenal_17.jpg

Zverot :D
1236812583_spt_ai_asromavarsenal_27.jpg

Veke slavje ... :)
Најважните моменти ...
1. Одличното промашување на Тонето... и не е тој крив...крив е притисокот..120 минути... 8ми пенал... не е лесно:nenene: Среќа кај нивни играч се деси таа деконцентрација а не кај нас...
2. Денилсон како се радува хехехе... Заслужнооо...одличен меч изигра... со Диаби.. ме воодушевуваа на моменти:smir:
БРАВО Момци идемеее хехехе... сеуше не ми се веруе...а само 1/8 финале минуваме .... лелее
Со среќа за натаму... ќе ни треба:wink:

АУУУУУУ

СО просечна старост од 24 години и таква стабилност во изведување на пенали! БРАВО.
Иначе мислам дека подобра игра имавме од Рома цело второ ја држевме играта а тие само на полуконтри идеа(А пази дома играа) и затоа го платија цехот.
Најдобар играч кај нас-Дијаби. Одлична контрола на топка и добра дуел игра само падна во продолженија немаше сила.Успеаа со Денилсон и Насри да ја контролираат играта на средината.
Во секој случај најважното е што поминавме понатаму. Честитки и до Рома ипак победија само требаше они да бидат тие што ќе напаѓаат. Е сега пеналите се голем процент среќа. Ама тоа е една екипа мораше да победи.

Благодарност и до фановите на другите клубови за честитките.

Топџии честитки и до вас и се надевам ке славиме уште многу победи и трофеј-два сезонава.Поздрав:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

честитки да победата искрено имавте доста среќа :toe:
стратег како Венгер не смееше да дозволи играч кој е повреден цела сезона да шутира пенал ај се надевам памет за друг пат ќе му биде ова

Ve molam Eduardo[pred cel kafic rekov ke promasi]...... ....cestitki Arsenal so maka pobedivme:baeh::baeh::baeh::baeh:

Честито победа, сакам со вас да играме во 1/4 финале заради убавината на играта што ја прикажуваат и двете екипи, ќе биде одлична за око!!!!!!

Честито победа, сакам со вас да играме во 1/4 финале заради убавината на играта што ја прикажуваат и двете екипи, ќе биде одлична за око!!!!!!

Da i jas sakam ke imame motiv poveke od izgubenoto finale...:wink::wink::wink::wink::wink:

не бре порто виљареал .. поубаво здравје !

- алмунија - браво ! човеков е топ 3 голмани во светот ( кој ќе каже нешто ... завидлив е :pos: )

- клишито - под итно некој жена или курви .. да не оди на психијатри заради муабетите што ќе излезат , бак со него ... коло - вили одлично ја завршија работата - тото не претна единствена шанса на мечот беше пеналот :)
- средина - бентнер ме израдува - подобрен во играта и доста корисен , насри ко насри чудо од дете , дијаби после крајот т.е регуарните минути намаше сила да претне ама изигра што изигра настрана муабет никако , денилсон МОМ според мене .
- РвП благ или огромен пад во формата , ама ладнокрвнос на 70 000 и кусуро свирки му го акна за победничка серија - браво ѕвер ( зоки ова за тебе - ѕвер , не звер ! )

замени дуду - и не се изнаигра ама добро е што влеза заради самодоверба , тио машинчето што ни недостасуваше , замислете аршавин , тео , насри , цесц , томче кој од кој подобар + рамзи , + ебу кој го подзаборавив ама маестрален !

рома незнам дали заслужи да даде гол ама ете даде , кога биле подобриот тим оти не дале два ... ?

нема дилеми !

abe sea site iznenadija so katastrofata ROMA... aj nataka da iznenaduvame poveke

:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Честито пласман во четвртфиналето. Арсенал покажа дека и со млад и неискусен состав може да се помине ако се има доволно желба и пожртвуваност. Тие тоа го имаа и продолжија во четвртфиналето. Се најубаво:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom