Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
RvP go pokaza vistinskiot borben duh i zelba za pobeda! Ednostavno go primi deckoto i se iznervira a toa kopileto Sorensen ja cuvase i mu vleze u toa dzigericata kilo i 200!!!

јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....

Taka e nie sme bile i treba da si bideme poftorno gordosta na london a ne onie plavine :smir:

јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....

зоки , реален е некој кој во 10-тото коло одпишува тим реално кој е помеѓу најдобрите тимови во светот ?
Многу тешко титула. Вакви резултати не се прават, а се направија доста. Еден од најдобрите тимови, како што викаш ти не смее толку порази да си дозволи од такви пацерски тимови. Челзи, Ливерпул, Манчестер не го прават тоа.

Ова нее еден лош ден, и ова нее случајност. Имаме некој играчи кој стварно не заслужуваат да играат во еден од најдбрите клубови како викаш ти...

Ке бидеме најдобри, кога ке имаме играчи како пред 5/6 години.

Кога имавме и комплетен и стандарден тим, и кога имавме одличен резервен тим!

резимирам :
- арсенал : е гордостта заради традицијата , играта ( кој и кога губиме е сигурно добра .. за разлика што други и кога победуваат е лоша )

- не заслужуваат точно , ајде просветли ме ти мене - кажувај ми за играчите : ( како мил мој - кога не ја сакаш половина екипа а навиваш ? )
- во минатото имало многу полочи денови ( скоро никој не ги памети ) еве јас ко постар да ви кажувам ( титула изгубена од лидс ) тогаш имавме пефектен тим ( ко што кажува наш другар од форумов ) - аргументирај : ( повели сакам да дискутираме )

резимирам :
- арсенал : е гордостта заради традицијата , играта ( кој и кога губиме е сигурно добра .. за разлика што други и кога победуваат е лоша )

- не заслужуваат точно , ајде просветли ме ти мене - кажувај ми за играчите : ( како мил мој - кога не ја сакаш половина екипа а навиваш ? )
- во минатото имало многу полочи денови ( скоро никој не ги памети ) еве јас ко постар да ви кажувам ( титула изгубена од лидс ) тогаш имавме пефектен тим ( ко што кажува наш другар од форумов ) - аргументирај : ( повели сакам да дискутираме )
Половина екипа? кој ти е филмот на тебе бе? Едноставно Бентнер и Сонг не се за прв тим.

Сонееее, требаат играчи со искуство за титула, а не надежни...

Половина екипа? кој ти е филмот на тебе бе? Едноставно Бентнер и Сонг не се за прв тим.

Сонееее, требаат играчи со искуство за титула, а не надежни...
Zorane a kako toa ti nemas isto mislenje so tvojte idoli???

a da ti ebam,pu pu plu Arsenalot..........BRUKA
Stouk da ne moze da go tepa

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ako sakash protiv Arsenal da zboris na drugo mesto tuka ne :nerv:
:nenene::nenene:
( za Jonson)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom