Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....
Многу тешко титула. Вакви резултати не се прават, а се направија доста. Еден од најдобрите тимови, како што викаш ти не смее толку порази да си дозволи од такви пацерски тимови. Челзи, Ливерпул, Манчестер не го прават тоа.јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....
зоки , реален е некој кој во 10-тото коло одпишува тим реално кој е помеѓу најдобрите тимови во светот ?
Добро е тоа. Сега против Фенер да ги натупаме, па после да бидеме спремни за Манчестер, се надевам на Напад Адебајор - Вела.:salut:Intervju na Wenger posle mecot :
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/match_of_the_day/7704236.stm
On je i dalje smiren i iskuliran kao da nisto ne se desilo![]()
Половина екипа? кој ти е филмот на тебе бе? Едноставно Бентнер и Сонг не се за прв тим.резимирам :
- арсенал : е гордостта заради традицијата , играта ( кој и кога губиме е сигурно добра .. за разлика што други и кога победуваат е лоша )
- не заслужуваат точно , ајде просветли ме ти мене - кажувај ми за играчите : ( како мил мој - кога не ја сакаш половина екипа а навиваш ? )
- во минатото имало многу полочи денови ( скоро никој не ги памети ) еве јас ко постар да ви кажувам ( титула изгубена од лидс ) тогаш имавме пефектен тим ( ко што кажува наш другар од форумов ) - аргументирај : ( повели сакам да дискутираме )
Zorane a kako toa ti nemas isto mislenje so tvojte idoli???Половина екипа? кој ти е филмот на тебе бе? Едноставно Бентнер и Сонг не се за прв тим.
Сонееее, требаат играчи со искуство за титула, а не надежни...
Терај работа и ти. Какво сакаат нека имаат.Zorane a kako toa ti nemas isto mislenje so tvojte idoli???