- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Фабрегас има 4 жолти картони. Така да не е.....A sto razbrav ni fabregas naredna utakmica nema da igra suspendiran e???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фабрегас има 4 жолти картони. Така да не е.....A sto razbrav ni fabregas naredna utakmica nema da igra suspendiran e???
Состав за натпреварот против Манчестер Јунајтед?
12. Carlos VELA (Age 19)
16. Aaron RAMSEY (Age 17)
17. Alex SONG (Age 21)
19. Jack WILSHERE (Age 16)
20. Johan DJOUROU (Age 21)
21. Lukasz FABIANSKI (GK) (Age 23)
24. Vito MANNONE (GK) (Age 20)
26. Nicklas BENDTNER (Age 20)
35. Francis COQUELIN (Age 17)
38. Jay EMMANUEL-THOMAS (Age 17)
40. Kieran GIBBS (Age 18)
41. Gavin HOYTE (Age 18)
42. Henri LANSBURY (Age 17)
43. Fran MERIDA (Age 18)
46. Abu OGOGO (Age 18)
47. Mark RANDALL (Age 18)
50. Jay SIMPSON (Age 19)
56. Emmanuel FRIMPONG (Age 16)
[zEUs];1812847 напиша:Не дека не се одлични играчи Сонг и Бентнер туку не можат да играат во првиот тим :jaj: треба некој многу поискусни и подобри играчи како што беа порано Силва, Љумберг, Беркамп, Анрикој ќе ја држат целата игра ама сеа нема такви играчи кој ќе ја држи играчи во просек од 20год :jaj: убоо изјава имаше Фабрегас кој кажа дека не требало да се продаваат Силва, Хлеб и Фламини дека тие малце биле постари и ја држеле играта а не сеа тој самиот да ја гради играта со Волкот кој е една година постар од мене :nenene: или Вела ќе се распуца голоој кој нема неполни 20год :nesum: не дека тие се слаби туку напратов тие се сите јаки играчи таленти ама сеа не можат да имаат поголема одговорност бидејќи за тоа треба искуство.
Жолт доби и Адебајор во 39 минута. :uvo:Pa ali i denes Fabre dobi zut i toa samo toj dobi zolt kaj nas i RvP crven -_-:uvo:
Честитки до Роби Ван Перси за одличниот потег. Секоја чест.NE E veke bitno koj ke igra so junajdeD............................................................
i go opravduvam RvP!
Жолт доби и Адебајор во 39 минута. :uvo:![]()
Аде доби жолт!Brat ne vidov togas malce propustiv u prvo ali na statistika na www.arsenal.com sea vidov za da se osiguram pak ali pak nema zut za Ade pisano
da ne si greska ili oni zaboraile nz![]()
јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....Sonne iskreno deneska i nesum bas spremen za tvojot sekogas fantasticen optimizam.![]()
Бате, помирисе со реалноста само тоа ке ти кажам. Друго е да навиваш, друго е да бидеш реален.