Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Состав за натпреварот против Манчестер Јунајтед? :vozbud:

12. Carlos VELA (Age 19)
16. Aaron RAMSEY (Age 17)
17. Alex SONG (Age 21)
19. Jack WILSHERE (Age 16)
20. Johan DJOUROU (Age 21)
21. Lukasz FABIANSKI (GK) (Age 23)
24. Vito MANNONE (GK) (Age 20)
26. Nicklas BENDTNER (Age 20)
35. Francis COQUELIN (Age 17)
38. Jay EMMANUEL-THOMAS (Age 17)
40. Kieran GIBBS (Age 18)
41. Gavin HOYTE (Age 18)
42. Henri LANSBURY (Age 17)
43. Fran MERIDA (Age 18)
46. Abu OGOGO (Age 18)
47. Mark RANDALL (Age 18)
50. Jay SIMPSON (Age 19)
56. Emmanuel FRIMPONG (Age 16)

Pa ali i denes Fabre dobi zut i toa samo toj dobi zolt kaj nas i RvP crven -_-:uvo:

Не дека не се одлични играчи Сонг и Бентнер туку не можат да играат во првиот тим :jaj: треба некој многу поискусни и подобри играчи како што беа порано Силва, Љумберг, Беркамп, Анри :pipi: кој ќе ја држат целата игра ама сеа нема такви играчи кој ќе ја држи играчи во просек од 20год :jaj: убоо изјава имаше Фабрегас кој кажа дека не требало да се продаваат Силва, Хлеб и Фламини дека тие малце биле постари и ја држеле играта а не сеа тој самиот да ја гради играта со Волкот кој е една година постар од мене :nenene: или Вела ќе се распуца голоој кој нема неполни 20год :nesum: не дека тие се слаби туку напратов тие се сите јаки играчи таленти ама сеа не можат да имаат поголема одговорност бидејќи за тоа треба искуство.

a i da znaes so ovoj tim kje gi pobedime
mn podobro ni igraat mladite nego ovie "iskusnive""""""
:uvo:
Состав за натпреварот против Манчестер Јунајтед? :vozbud:

12. Carlos VELA (Age 19)
16. Aaron RAMSEY (Age 17)
17. Alex SONG (Age 21)
19. Jack WILSHERE (Age 16)
20. Johan DJOUROU (Age 21)
21. Lukasz FABIANSKI (GK) (Age 23)
24. Vito MANNONE (GK) (Age 20)
26. Nicklas BENDTNER (Age 20)
35. Francis COQUELIN (Age 17)
38. Jay EMMANUEL-THOMAS (Age 17)
40. Kieran GIBBS (Age 18)
41. Gavin HOYTE (Age 18)
42. Henri LANSBURY (Age 17)
43. Fran MERIDA (Age 18)
46. Abu OGOGO (Age 18)
47. Mark RANDALL (Age 18)
50. Jay SIMPSON (Age 19)
56. Emmanuel FRIMPONG (Age 16)

Потегот на Ван Перси ми е единствена светла точка денес. Ако доби црвен, ама ептен кејф ми се направи како му репна лакт на мајмунот што сакаше, демек, чешитски, "време да краде".

NE E veke bitno koj ke igra so junajdeD............................................................
i go opravduvam RvP!

E ova e cista vistina
i zatoa sakam da se ispolni transferot na yaya toure zaso mislam kje bide postabilna igrata u sredinata togas
[zEUs];1812847 напиша:
Не дека не се одлични играчи Сонг и Бентнер туку не можат да играат во првиот тим :jaj: треба некој многу поискусни и подобри играчи како што беа порано Силва, Љумберг, Беркамп, Анри :pipi: кој ќе ја држат целата игра ама сеа нема такви играчи кој ќе ја држи играчи во просек од 20год :jaj: убоо изјава имаше Фабрегас кој кажа дека не требало да се продаваат Силва, Хлеб и Фламини дека тие малце биле постари и ја држеле играта а не сеа тој самиот да ја гради играта со Волкот кој е една година постар од мене :nenene: или Вела ќе се распуца голоој кој нема неполни 20год :nesum: не дека тие се слаби туку напратов тие се сите јаки играчи таленти ама сеа не можат да имаат поголема одговорност бидејќи за тоа треба искуство.

Sonne iskreno deneska i nesum bas spremen za tvojot sekogas fantasticen optimizam.:vozbud:
јас го сакам и секогаш ќе го сакам и ќе навивам за арсенал - оптимист , да реално : имаме капацитети , имаме тим ... гордостта на лондон ....

Бате, помирисе со реалноста само тоа ке ти кажам. Друго е да навиваш, друго е да бидеш реален.

зоки , реален е некој кој во 10-тото коло одпишува тим реално кој е помеѓу најдобрите тимови во светот ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom