Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1812724 напиша:
Нерворез сум мн :nerv: како е можно ова секоја година олкави баксузи :nerv: од вакви тимоој губимо :nerv: ај само една година да ни се десило тоа ама скоро секоја прошлата вест хем ни зедоја бодоој и од двај се спасија а претпрошлата болтон и тие тогаш одвај се спасија :nerv: што смо мие овде им помагамо на тимојве да опстана :nerv::nerv::nerv:
Нее тоа баксуз. Кажими ти мене која е таа одбрана што прима секој меч по минимум 1 гол?!?! Кој е тој Сонг кажими?! Кој е тој Бентнер?!!

Song e odlicen igrac
a Bendtner e u uzaasnaa forma inace i toj e dobar golgeter
Нее тоа баксуз. Кажими ти мене која е таа одбрана што прима секој меч по минимум 1 гол?!?! Кој е тој Сонг кажими?! Кој е тој Бентнер?!!

Brat u mn losa forma e sea
i mn loso igra
ali da se vrati u forma pa kje vidime
samo se nadevam so pobrzo da e toa zaso nemam trpenie da go gleam kao gi utinja site topki so gi dopira
i site akcii kao gi us*ue :nerv:

Едно ке ти кажам, Бентнер не го бива! Знаеш за што е он? Да го стаиш у 80 мин нафуран целиот и да лупне некој гол со глава, како минатата година дома со Тотенхем.

ако бре - тоа е составен дел од играта ... да изгубиш :tapp:
...

ако некој може подетално да ми ја каже ситуацијата оти РвП добил црвен ( видов на предходните страни ама малце ко нејасно ... )

браво за малите тимови годинава постигнуваат добри резултати против Арсенал !

ама ќе го намаваме ман утд - и се ќе си дојде на своето место :)
тогаш овие ( еден куп од лајна или луѓе што смрдат ... и јадат потоа се мачкаат со истите .... ќе се соземат - тогаш играјте го двојка и повторно нека ве турне јас ќе се радувам :vozbud:)

Едно ке ти кажам, Бентнер не го бива! Знаеш за што е он? Да го стаиш у 80 мин нафуран целиот и да лупне некој гол со глава, како минатата година дома со Тотенхем.

бива бре - не го бива бентнер , аде , венгер ... за кого навиваш всучтност мил мој ?

Ete go Januar mn ti e blisku samo use nekoi pekolni utakmci ali nvm brat??
cek brat da napraime neso do togas pa kje svati konecno profesoro deka ne ide vaka i kje mora da zeme neso novo
A za Fabre deka ne igra sl utakmica neznam ali ako igra znaeme deka so man igra mn dobro i kje se vadime na nego osekjam pak:toe:

a RvP dobi zaso bese nafuran i odkoga golmanot na Stoke ja fati topkata u ruki on mu skokna i go butna letna u gol tipot:uvo::uvo:
...

ако некој може подетално да ми ја каже ситуацијата оти РвП добил црвен ( видов на предходните страни ама малце ко нејасно ... )

тогаш овие ( еден куп од лајна или луѓе што смрдат ... и јадат потоа се мачкаат со истите .... ќе се соземат - тогаш играјте го двојка и повторно нека ве турне јас ќе се радувам :vozbud:)

...

Sonne iskreno deneska i nesum bas spremen za tvojot sekogas fantasticen optimizam.:vozbud:

бива бре - не го бива бентнер , аде , венгер ... за кого навиваш всучтност мил мој ?
Бате, помирисе со реалноста само тоа ке ти кажам. Друго е да навиваш, друго е да бидеш реален.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom