Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба оваа инфромација,дали Насри ќе настапи на следниот меч.За играва фантази менаџер ми треба многу информацијава.
најверојатно -ДА ! тоа дека имал проблеми со стомакот е нормално , од француска храна - преминува на англиска :pos2:
го пазал вчера доволно направил за 53 минути !
најверојатно ќе биде и стартер -
п.с : те бендисува , а ? - признај ! :pos2::pos2:
позЗ
Многу квалитетен играч е,со оглед дека го следев колку толку лани француското,сакав да дојди во Мен Ју како еден вид замена за Гигс,ама дојде Нани минатата сезона,така да немаше теоретски шанси да дојде на ОТ.Неговиот квалитет се виде уште на првиот меч.
Млад е уште,прва сезона во Арсенал му е,има време да се докажува:helou:
Треба Венгер да му даде шанса на Вела како стартер. Мислам дека може да изигра подобро од РвП и од Насри.
.... можам само да кажам дека овој е тој арсенал за кој што почнав да навивам и сега знам дека секогаш ке остане таков... за головите немам коментар..навистинав..останав со отворена уста 5 минути одкако ги изгледав... алал да им е особено за голот на насри и волкот... и акцијата за последниот гол... ммм... ова ми требаше да го видам.... позз за сите
точно - сигурно од робин !
еееееееееееее - цел живот се такви
за тео ме потсети на еден гол на љумберг против челзи за финал на ф.а куп -
Хмм ми текна и мене сега на овој гол
мн јак гол
а во врска со њукасл мислам дека ке ги победиме
зосто очигледно си вративме во препознатливата форма
гледајки ги вцерасните акции само се прасувам ако изиграме
пак исто како вчера колку парчиња ке прими њукасл
плус мислам дека колочини им се повреди така да ке бидат ослабени во одбраната
како сто каза ти брат лани ги плеснавме 3-0 на два пати
така да не е прецка и годинава истото да го повториме