Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: 4-0 ЛЕЕЕЕЈ ОДЛИЧНО СЕ ПОКАЖАА МОМЦИВЕ
Арсенааааал од секад и засекогаш само 1 тим
а дај бе вистина не се карајте ако го сакате тимот вистински нема да се карате меѓусебе
позз
РЕСПЕКТ

cestitki i od mene....aj se gleame mozebi vo grupi :)):toe:

Најблиску бев до резултатот а?:)
Ај ако може головите,од оправдани причини неможев да го гледам натпреварот...Се надевам дека ке го најдам снимка.:)

Momciiiii na pienjeeee.rekov deka treba ubedliv triumf mora da se kreva moralot ama nekoi raboti so gi praat decava se nadvor od site zakoni na fizikata leeeejjj Theo sto e toa covece I can't believe it :) Vo sekoj slucaj treba da se nalee ova :) Neli? Ama sepak e pocetok a krajot se znae kade e

The best Football Club in the World for 2008/09

I love You All so much
Pozz Meggi :helou:

хх одличен меч а најдобар гол на волкот според убавина на голот а според акцијата на Бендтнер прво аде ја влечеше па тој до денилсон овој му ја врати и НИКЛАС БЕНДТНЕР стрелаше за 4-0 одличнооооооо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

хх одличен меч а најдобар гол на волкот според убавина на голот а според акцијата на Бендтнер прво аде ја влечеше па тој до денилсон овој му ја врати и НИКЛАС БЕНДТНЕР стрелаше за 4-0 одличнооооооо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Југослав Костовски. :pos2:

4-0! Браво дечки, респект. Жалам за насри, али не се опнувајте одма сега на Венгер. Се разбира зошто го извадил, 2-0 водиме, си го чува за понатака, важно дечкото си ја заврши работата. Се надевам, ке се свестите малце, дека многу пребрзо сте го потцениле Денилсон, браво МОМЧЕ, одличен меч! Највеке ме израдува со Беднтнер, акцијата за 4-0.

Адебајор, почнува се повеќе и повеќе да ме нервира, пошо стварно 3 утакмица, ја изигра гола вода. Мислам, дека Вела каде каде може да донесе повеќе свежина во тимот, откулку Аде. Апсолутно не направи ништо во второто полувреме.

Перси, слабо. Али, не го менувам мислењето за овој играч, пошто може со еден потег да реши натпревар, инаку мораам слаба утакмица, под нивото.

Галас, одличен.. не поради тоа што даде гол, туку даваше мотивација, со офанзивната игра. Исто така и овој беше брзо критикуван, поради еден меч. Што малце поспоро истрчал и затоа сме примиле гол со Фулам.

За крај, имам само нешто... Не отпишувајтего или не го потценувајте некој играч, заради една грешка, тоа знае и да се поправи, како што е во случајов Денилсон, браво дете, со тебе сме. ИДЕМЕ ДАЉЕ!!!

благодарам за "напишаново" , уваво инфо за мечот - кој и јас ко логикс од оправдани причини неможев да го следам - честитки !

за група се надевам

бате
атлетико / фиорентина
и некој ко твенте ама во групата :vozbud:

ajde ke go vides Denilson na prviot poseriozen test u Epl kolku cini... so Fulham go nemase nikade .. gresese nitu eden pas ne naprai nitu edna akcija presece i zaradi negoja izgubivme

што му фали не денилсон ( 100 пати имеме правено муабет за него )
- јас мислам дека на детето му треба само вистински момент и ќе блесне !

rekov deka treba ubedliv triumf mora da se kreva moralot ama nekoi raboti so gi praat decava se nadvor od site zakoni na fizikata leeeejjj Theo sto e toa covece I can't believe it :) Vo sekoj slucaj treba da se nalee ova :) Neli? Ama sepak e pocetok a krajot se znae kade e

The best Football Club in the World for 2008/09

I love You All so much
Pozz Meggi :helou:

кога ги сакач вистински и кога се дел од тебе ( без ралика како играат ) нормално дека ќе бидеш горд на нивниот резултат - поготово 4 - О :pos2:
ууууууууууу - сега ги видов головите !

насри - се што беа љумберг и пирес - со сите нивни позитивни страни !
тео - што ќе беше ова ? секаде со брзината на светлината !
никл'с со невеш - лудница акција - да позавидат - тооооо !

позЗ

Венгер дал понуда од 12 милиони за јонатан де кузман од феенорд
и голема е веројатноста дека де кузман ке потписе за арсенал
затоа сто и самиот изјавува дека арсенал му е еден од омилените клубови
и доколку пристигне понуда од арсенал нема да ја одбие

позз

Штета шо пропуштив ваква утакмица..Лелееее..NO COMMENT!!!:D..Ја не за џабе со години викам дека се најдбри..:helou:

позз

da da a plus i odlicen igrac e

болдираното - во Лондон си ? мислам таму живееш ?

потполно си прав - подобро сега одошто , понатаму ( и јас сабајлето тоа го пишав )
2002/03 - беше уигран доста , искусни волци , да бидеме доста реално англиската лига беше каде каде послаба одошто сега - тогаш се молев да играме со слабите - а сега нема слаби има подценети и преценети - фаворити , фаворизирани и тимови кои добро се мотивираат со големите тимови !

том4е тој мислам дека недостасува највеќе -

во група велиш - барса - ќе ги шинеме ! и таму ќе изгубат !

позЗ
Ne bato jas ne ziveam tamu tuku tatko mi raboti....ambasador e na edna firma za Anglija i ko ke treba odi tamu....nekolku pati godishno...i ednash mu dadoa gratis vleznica za natprevar na Highbury....wow....toa beshe ostvaruvanje na mojot son....ne znam dali ke doziveam ushte ednash za da odam tamu....Igraja Arsenal so Sunderland.....ne centralna tibina....19 red...mesto 733....i den denes pamtam....i trgnav 20 sati porano za utakmicata.....od sho ne mozev da spijam....Ej ti da gi vidish 20 metri pred tebe....Wintenburg, Adams, Bergkamp, Wright, Anelka...Ljungberg....ne znam....beshe ludilo....i bev sam....sho e najubo....i izlegov so ushte 30 prijtaeli....novi...site se znat...site se sakaat....fantasticno....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

позз
da da a plus i odlicen igrac e

штом е од феенорд - каков да биде ?:)
- РвП - :pos2:
ми се допаќа малиот , ама офанзивен халф е тој , ама се си бидува !
професорот најдобро знае !

Штета шо пропуштив ваква утакмица..Лелееее..NO COMMENT!!!:D..Ја не за џабе со години викам дека се најдбри..:helou:

така е најдобри и најсакани ! се разбира работат уште на тоа -

Ne bato jas ne ziveam tamu tuku tatko mi raboti....ambasador e na edna firma za Anglija i ko ke treba odi tamu....nekolku pati godishno...i ednash mu dadoa gratis vleznica za natprevar na Highbury....wow....toa beshe ostvaruvanje na mojot son....ne znam dali ke doziveam ushte ednash za da odam tamu....Igraja Arsenal so Sunderland.....ne centralna tibina....19 red...mesto 733....i den denes pamtam....i trgnav 20 sati porano za utakmicata.....od sho ne mozev da spijam....Ej ti da gi vidish 20 metri pred tebe....Wintenburg, Adams, Bergkamp, Wright, Anelka...Ljungberg....ne znam....beshe ludilo....i bev sam....sho e najubo....i izlegov so ushte 30 prijtaeli....novi...site se znat...site se sakaat....fantasticno....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

сон на секој - браво браво ! па сите детаљи си ги запомнил :) :pos2:
позЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom