Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Gooooooooooooooooooooooooooool
wiliam galas
ete ni go kapitenceto
2-0 ke go pogodam konecniov rezultat ej..hahahaha
pozz

Ти си поголем идиот! Не промаши, Денилсон празен гол. Како што ми се чини Насри пак ке си биде „ Мен оф д Меч “ Креативен, отвара простот, состадава проблеми по страната со дриблизи, даде гол, одлични набацени кој Бендтнер, но овој незнаеше да искористи.Сепак нема да го критикуваме за еден меч. Ван Перси слаба утакмица и мислам дека треба да биде замаенет во второ со Вела, човекот утна баш празен гол, и не само за тоа. Цела полувреме спиеше, не му го чув името. Фабрегас, малце поспан, нормално се врака од повреда, битно е што дава се од себе, се труди. Ајде сега Вела, да влезе, да ми се напрај кејфот. :vozbud:
Uv brate ti si bez konkurencija idiot!! da odis na natprevar po idiotizam ke zemas prvo mesto poso si preteran idiot ... i btw da ne ja tapcime poveke ako imas neso da mi kazes pisi privatna poraka a ne zamari luge ne forum! bar ne za clenovi pisi si za football .. ova nema da ti go zemam zdravo za gotovo poso sigurno si 15 godini i pocetnik na forumov!

Можеше и требаше да биде 6-7:0 за арсенал али и 4:0 не е лошо

nemoj da sum procital losa kritika za nekoj igrac site bea odlicni :nenene:

4-0! Браво дечки, респект. Жалам за насри, али не се опнувајте одма сега на Венгер. Се разбира зошто го извадил, 2-0 водиме, си го чува за понатака, важно дечкото си ја заврши работата. Се надевам, ке се свестите малце, дека многу пребрзо сте го потцениле Денилсон, браво МОМЧЕ, одличен меч! Највеке ме израдува со Беднтнер, акцијата за 4-0.

Адебајор, почнува се повеќе и повеќе да ме нервира, пошо стварно 3 утакмица, ја изигра гола вода. Мислам, дека Вела каде каде може да донесе повеќе свежина во тимот, откулку Аде. Апсолутно не направи ништо во второто полувреме.

Перси, слабо. Али, не го менувам мислењето за овој играч, пошто може со еден потег да реши натпревар, инаку мораам слаба утакмица, под нивото.

Галас, одличен.. не поради тоа што даде гол, туку даваше мотивација, со офанзивната игра. Исто така и овој беше брзо критикуван, поради еден меч. Што малце поспоро истрчал и затоа сме примиле гол со Фулам.

За крај, имам само нешто... Не отпишувајтего или не го потценувајте некој играч, заради една грешка, тоа знае и да се поправи, како што е во случајов Денилсон, браво дете, со тебе сме. ИДЕМЕ ДАЉЕ!!!

odlicno momci samo napred mi ja razubavivte nokva hehehe .... ajde vaka vo ist stil protiv newcastle da gi smackameeeeeeeee GUNNERS forever TEO became new NENRY ...

Денилсон бил идиот? Незнам, кој личи повеќе на 15 години! СРАМОТА.:salut:
ajde ke go vides Denilson na prviot poseriozen test u Epl kolku cini... so Fulham go nemase nikade .. gresese nitu eden pas ne naprai nitu edna akcija presece i zaradi negoja izgubivme

браво бе дечки топ натпревар
супер беа сите
одлична игра,многу мотивација,зачинето со 4 гола
па ок е

тоа е играта препознатлива за нас

позз

sto vi e be luge ostavete go deteto neka igra(denilson) ima trema,so da pravi ke vlezi vo forma imajte trpenie samo napred DENI GUNNERS forever

sto vi e be luge ostavete go deteto neka igra(denilson) ima trema,so da pravi ke vlezi vo forma imajte trpenie samo napred DENI GUNNERS forever
Друже, природата згрешила кај некој луѓе, за жал( или за добро ) еден од тие е и овој што треска за Денилсон. Нема фудбалер, што не згрешил на некоја утакмица, значи по неговата математика, до сега ке требаше сите да фатиме и „ ИДИОТИ “ да ги направиме. Затоа, не му обрнувајте внимание, гледате дека незнае што збори. Игнор.

luge ajde primirje pa site navivame za ist klub
koj misli da se kara imate pp imate msn karajte se
ovde nemojte da rasipuvate raspolozenie

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom