Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си поголем идиот! Не промаши, Денилсон празен гол. .![]()
Uv brate ti si bez konkurencija idiot!! da odis na natprevar po idiotizam ke zemas prvo mesto poso si preteran idiot ... i btw da ne ja tapcime poveke ako imas neso da mi kazes pisi privatna poraka a ne zamari luge ne forum! bar ne za clenovi pisi si za football .. ova nema da ti go zemam zdravo za gotovo poso sigurno si 15 godini i pocetnik na forumov!Ти си поголем идиот! Не промаши, Денилсон празен гол. Како што ми се чини Насри пак ке си биде „ Мен оф д Меч “ Креативен, отвара простот, состадава проблеми по страната со дриблизи, даде гол, одлични набацени кој Бендтнер, но овој незнаеше да искористи.Сепак нема да го критикуваме за еден меч. Ван Перси слаба утакмица и мислам дека треба да биде замаенет во второ со Вела, човекот утна баш празен гол, и не само за тоа. Цела полувреме спиеше, не му го чув името. Фабрегас, малце поспан, нормално се врака од повреда, битно е што дава се од себе, се труди. Ајде сега Вела, да влезе, да ми се напрај кејфот.![]()
Денилсон бил идиот? Незнам, кој личи повеќе на 15 години! СРАМОТА.:salut:ZAKOOOOOOOOONNNNNNNNNNN GOOOOLLL NA NASRI!!!! PLUS CESK!!! SITE SE ZAKONDENISLON PROMASHI PRAZEN GOL ... Nadvor idiote!!
ajde ke go vides Denilson na prviot poseriozen test u Epl kolku cini... so Fulham go nemase nikade .. gresese nitu eden pas ne naprai nitu edna akcija presece i zaradi negoja izgubivmeДенилсон бил идиот? Незнам, кој личи повеќе на 15 години! СРАМОТА.:salut:
Друже, природата згрешила кај некој луѓе, за жал( или за добро ) еден од тие е и овој што треска за Денилсон. Нема фудбалер, што не згрешил на некоја утакмица, значи по неговата математика, до сега ке требаше сите да фатиме и „ ИДИОТИ “ да ги направиме. Затоа, не му обрнувајте внимание, гледате дека незнае што збори. Игнор.sto vi e be luge ostavete go deteto neka igra(denilson) ima trema,so da pravi ke vlezi vo forma imajte trpenie samo napred DENI GUNNERS forever