Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
------------Фабијански------------
--Сања---Џуру-----Сонг---Клиши
---Волкот--Ебуе--Ремзи----Насри
----Бендтнер---Вела------

Малку да се развиваат и младиве треба.Твенте не се многу јак тим и може малку заебавање.

Малку да се развиваат и младиве треба.Твенте не се многу јак тим и може малку заебавање.

Еее друже ова стварно потценувачки состав пошто сепак не е пријателски натпревар. Секако дека имаме предност а и Твенте не се којзнаешто, но треба озбилно да се гледа и на овој дуел. Не дека не би ги победиле и со овој состав, но што е сигурно - сигурно е.:)

Ништо чудно...

fabregas ke e vo sostavot ama sigurno nema da e starter

Еее друже ова стварно потценувачки состав пошто сепак не е пријателски натпревар. Секако дека имаме предност а и Твенте не се којзнаешто, но треба озбилно да се гледа и на овој дуел. Не дека не би ги победиле и со овој состав, но што е сигурно - сигурно е.:)
Јас не ни мислев да одиме на победа.Со составот што го напишав мислев да изиграме нерешено и да влеземе понатаму.Доколку примиме гол,Венгер ќе стави некој од поискусните за да не примиме уште еден гол.

ајде ќе ги дотепаме тие отепаните !

мора малце експериментален состав заради трупање искуство ! се согласувам со стаки ! тие дечињата ова им е шанса за во лига на шампиони или натпревар кој не одлучува :pos2: нешто слично ко овој - нека дадат се од себе и нека победат !

позЗ

и јас мислев така ама на веб пишале дека ќе биде стартер нз малку чудно ама сепак идеме на победаааа
а еве го тимот што го предлагаат на нет http://worldofarsenal.co.uk/2008/08...tch-preview-champions-league-2nd-leg-agg-2-0/
ама алмуниа не верувам дека ќе игра зашто на фабиански му кажаа дека ќе биде прв голман поради банот на боруч од тимот на Полска така да ќе почне како награда изјави Венгер
Ми го зема зборот. И јас сум убеден дека ке почне од клупата. :wink:

и јас мислев така ама на веб пишале дека ќе биде стартер нз малку чудно ама сепак идеме на победаааа
а еве го тимот што го предлагаат на нет http://worldofarsenal.co.uk/2008/08...tch-preview-champions-league-2nd-leg-agg-2-0/
ама алмуниа не верувам дека ќе игра зашто на фабиански му кажаа дека ќе биде прв голман поради банот на боруч од тимот на Полска така да ќе почне како награда изјави Венгер

како и да е ... само да им ја скршеме тиквата !

цесц сигурно ќе го погледа мечот од клупа , потоа може да поигра заради форма !

да да за фабијански и мене ми е логично !

сакам стартер да биде вела -

позЗ

Ајде да си ја завршиме работата со овие твенте вечерва
и да се сконцентрираме на њукасл во сабота
мој тип 2-0
бентнер и РвП...:vozbud:
позз

ZAKOOOOOOOOONNNNNNNNNNN GOOOOLLL NA NASRI!!!! PLUS CESK!!! SITE SE ZAKON :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: DENISLON PROMASHI PRAZEN GOL ... Nadvor idiote!!

Ајде честитки за пласманот во ЛШ:)

ZAKOOOOOOOOONNNNNNNNNNN GOOOOLLL NA NASRI!!!! PLUS CESK!!! SITE SE ZAKON :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: DENISLON PROMASHI PRAZEN GOL ... Nadvor idiote!!
Ти си поголем идиот! Не промаши, Денилсон празен гол. Како што ми се чини Насри пак ке си биде „ Мен оф д Меч “ Креативен, отвара простот, состадава проблеми по страната со дриблизи, даде гол, одлични набацени кој Бендтнер, но овој незнаеше да искористи.Сепак нема да го критикуваме за еден меч. Ван Перси слаба утакмица и мислам дека треба да биде замаенет во второ со Вела, човекот утна баш празен гол, и не само за тоа. Цела полувреме спиеше, не му го чув името. Фабрегас, малце поспан, нормално се врака од повреда, битно е што дава се од себе, се труди. Ајде сега Вела, да влезе, да ми се напрај кејфот. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom