Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
------------Фабијански------------
--Сања---Џуру-----Сонг---Клиши
---Волкот--Ебуе--Ремзи----Насри
----Бендтнер---Вела------
Малку да се развиваат и младиве треба.Твенте не се многу јак тим и може малку заебавање.
Ништо чудно...------------Фабијански------------
--Сања---Џуру-----Сонг---Клиши
---Волкот--Ебуе--Ремзи----Насри
----Бендтнер---Вела------
Малку да се развиваат и младиве треба.Твенте не се многу јак тим и може малку заебавање.
Јас не ни мислев да одиме на победа.Со составот што го напишав мислев да изиграме нерешено и да влеземе понатаму.Доколку примиме гол,Венгер ќе стави некој од поискусните за да не примиме уште еден гол.Еее друже ова стварно потценувачки состав пошто сепак не е пријателски натпревар. Секако дека имаме предност а и Твенте не се којзнаешто, но треба озбилно да се гледа и на овој дуел. Не дека не би ги победиле и со овој состав, но што е сигурно - сигурно е.![]()
Ми го зема зборот. И јас сум убеден дека ке почне од клупата. :wink:fabregas ke e vo sostavot ama sigurno nema da e starter
Ми го зема зборот. И јас сум убеден дека ке почне од клупата. :wink:
и јас мислев така ама на веб пишале дека ќе биде стартер нз малку чудно ама сепак идеме на победаааа
а еве го тимот што го предлагаат на нет http://worldofarsenal.co.uk/2008/08...tch-preview-champions-league-2nd-leg-agg-2-0/
ама алмуниа не верувам дека ќе игра зашто на фабиански му кажаа дека ќе биде прв голман поради банот на боруч од тимот на Полска така да ќе почне како награда изјави Венгер
Ајде честитки за пласманот во ЛШ![]()
Ти си поголем идиот! Не промаши, Денилсон празен гол. Како што ми се чини Насри пак ке си биде „ Мен оф д Меч “ Креативен, отвара простот, состадава проблеми по страната со дриблизи, даде гол, одлични набацени кој Бендтнер, но овој незнаеше да искористи.Сепак нема да го критикуваме за еден меч. Ван Перси слаба утакмица и мислам дека треба да биде замаенет во второ со Вела, човекот утна баш празен гол, и не само за тоа. Цела полувреме спиеше, не му го чув името. Фабрегас, малце поспан, нормално се врака од повреда, битно е што дава се од себе, се труди. Ајде сега Вела, да влезе, да ми се напрај кејфот.ZAKOOOOOOOOONNNNNNNNNNN GOOOOLLL NA NASRI!!!! PLUS CESK!!! SITE SE ZAKONDENISLON PROMASHI PRAZEN GOL ... Nadvor idiote!!