gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
damn
eej sea neznam ako i alonso ne dojde koj kje go donese be :S

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно, ни требаат голови, и добра игра, за да се зголеми самодовербата! Што побрзо да се заборави Фулам, и да чекориме напред. Малце како стратег, на овој натпревар би му дал шанса на Вела, на местото на Адебајор..Ajmooo Momci treba da se naviva ne treba samo plasman treba rezultat za moral neli??? Se soglasuvate so mene?? Pa mu treba na Nikol4e) nekolku gola ili na Vela a? mora da bidat sigurni. Kako i da e komentar posle mecot
Samo vo sekoj slucaj zal mi e za Twente ke gi fati tornado :S
Pozz do site pa se citkame Meggi![]()
Апсолутно, ни требаат голови, и добра игра, за да се зголеми самодовербата! Што побрзо да се заборави Фулам, и да чекориме напред. Малце како стратег, на овој натпревар би му дал шанса на Вела, на местото на Адебајор..
Според мене вака би изгледал составот:
Алмуниа
Санја Џуру Галас Силвестер
Волкот Ебуе Сонг Насри
Ван Перси Вела
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!![]()
Не ни треба Инлер. Бев против оваа опција, пошто редно е Сонг, да добие повеќе шанса, за да се докаже. Ни, треба докажам играч, во игра е и Велосо, но тој е премногу скап, не докажан играч. Најдобрата опција ке биде, Алонсо. Преостанува да видиме, но тешко играчи се продаваат на еден од најголеми ривали. Ке бидат, бирлијантни по средината со Фабрегас! Ајде, има уште 5 дена. Венгер, секоја година не изненадува у 5 за 00:00, така да 100% сум сигурен, дека ке дојде нов играч. позз :wink:
Абе другар ги имате Диаби,Сонг и Мерида(мислам дека игра нешто слично како Фабрегас)Taka e potpolno se slozuvam so tebe ne ni treba inler...ako ne saka da
dojde ne mora i mislam deka vreme e song da dobie sansa za da se dokaze
i spored mene mislam deka Alonso ke bide vistinsko zasiluvanje zatoa sto e iskusen i bi bile dobar tandem so cesk...se nadevam deka ke go zememe
pozz
Абе другар ги имате Диаби,Сонг и Мерида(мислам дека игра нешто слично како Фабрегас)
:salut:
Апсолутно, ни требаат голови, и добра игра, за да се зголеми самодовербата! Што побрзо да се заборави Фулам, и да чекориме напред. Малце како стратег, на овој натпревар би му дал шанса на Вела, на местото на Адебајор..
Според мене вака би изгледал составот:
Алмуниа
Санја Џуру Галас Силвестер
Волкот Ебуе Сонг Насри
Ван Перси Вела
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!![]()