Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За разлика од натправарот со Твенте,имавме многу шанси,ја игравме нашата игра и потсеќавме на играта од претходната година.Сепак се гледа дека има сеуште некои дупки во средината и нападот кои верувам дека ќе се решат со враќањето на Фабрегас.
Би било добро Венгер да купи уште еден фудбалер од дефанзивната средина.Мислам дека Денилсон е сеуште млад за да го замени Фламини.

Голот не беше не што посебно,ама затоа акцијата беше чисто Арсеналска:nesvest:

tipicno za periodot koga pires i fredie pravea parce - pascinja 100 so kratko dodavanje vo najgustiot dela na protivnikovata odbrana - sece "nekoj" i gol !

licno sum zadovolen dosta - ekipite sto idat od poslabiot rang na natprevaruvanje - igraat defanzivno , grubo ... ubo e sto padna ran gol , nemaa vreme da se odbranat :) dobranat :)
denilson e kreativen half - ko cesc - nema nisto odbranbeno vo nego - spored mene man of the mach - bukvalno sekade bese , trckase ko konj , brkase , dodavase , kradese .... samo taka ( veruvam mn vo maliot )

i da ne zememe defanziven half - eboue ke se snajde - dobro izigra nekni - + i pucase , kradese ... vide deka mora da igra a ne da se ligavi :)

pozZ

Џ.Хојт потпиша за Middlesbrough за 3 мил.Ај нека му е со среќа.Имаше преголема конкуренција за да се пробие во првиот тим.Најдобрата опција ја одбра.:pipi:

Хаби Алонсо најави заминување од Ливерпул, бидејки е разочаран од односон на клубот кон него.

Еве шанса да ја пополниме празната позиција по заминувањето на Силва и Фламини.

Џ.Хојт потпиша за Middlesbrough за 3 мил.Ај нека му е со среќа.Имаше преголема конкуренција за да се пробие во првиот тим.Најдобрата опција ја одбра.:pipi:

barem ke bide prvotimec - licno nesakav da si zamine - talisman od skolata , ama : bak , eboue ... bea pregolem zalak za nego - mu posakuvam uspesi pa i da se vrati nekoj den ( ako go bide poveke )
si izbra tim kade sigurno ke igra -

Хаби Алонсо најави заминување од Ливерпул, бидејки е разочаран од односон на клубот кон него.

Еве шанса да ја пополниме празната позиција по заминувањето на Силва и Фламини.

toj toj , edinstveniot igrac od l'pool sto go posakuvam vo timot , dosta tehnicen , tepac ... + mn pati pokazal deka ne se plasi da sutne - sto i treba pocesto da se slucuva vo ekipata -

Samir Nasri potsetuva na Robert Pires...

na super bob i ljumberg - po vodenjeto na topkata ko pires , na probivite ko fredie - ocekuvam od nego mn !

pozZ

АРСЕН ГО ВОДИ ФЕРГУСОН ВО МЕЃУСЕБНИ ДУЕЛИ ПРВО НЕКА ГО СТИГНЕ ПА ПОТОА НИЕ ЌЕ ГО МИНЕМЕ ВИЛАРЕАЛ:bip:
Аман бе, ова е од пред 2 години и кусур. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom