Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
совршена игра
не се важни головите
3 бода

одличен старт

башка тоа туку ние бевме под огромен притисок
дома + прв натпревар + не сме во полн состав

одлично е

позз

Odlicna igra na celiot tim samo sto na Ade ne mu bese denot no toj e zver vo derbi natprevarite i dava golovi koj e najpotrebno , Nasri odlicno zasiluenje i mn dobra igra se nadevam deka vaka ke prodolzi , Ebue vo novata uloga vo sredinata se snajde dobro i bese hrabar i sutirase od sekoja pozicija i treba da probolzi taka (barem nekoja ke vleze) a za Volkot nemam zborovi kako sekogas izigra odlicno no nemase covek sto ke mu dava dobri topki vo for kako Fabregas .

честито победа , а зошто не играше Фабрегаз?

[zEUs];1572841 напиша:
Odlicna igra na celiot tim samo sto na Ade ne mu bese denot no toj e zver vo derbi natprevarite i dava golovi koj e najpotrebno , Nasri odlicno zasiluenje i mn dobra igra se nadevam deka vaka ke prodolzi , Ebue vo novata uloga vo sredinata se snajde dobro i bese hrabar i sutirase od sekoja pozicija i treba da probolzi taka (barem nekoja ke vleze) a za Volkot nemam zborovi kako sekogas izigra odlicno no nemase covek sto ke mu dava dobri topki vo for kako Fabregas .
Ade bil zver u derbi natprevarite?? :tapp:

Честито победа и многу добра игра.:smir:

sivrsena igra i toa ne so poln sostav nasri dobro se snajdel vo timot i se vklopil mnogu brzo da se vrati fabregas i rosicky mame ke ebeme po site

абе дечки што мислите вие кој ке биде ѕверот што ке го донесе Венгер

??????????????????

Честито победа....

Иако и ВБА беа многу добри ,се покажаа во добро светло и заслужија барем еден гол да дадат...:D

Честито победа....

Иако и ВБА беа многу добри ,се покажаа во добро светло и заслужија барем еден гол да дадат...:D
Fala *Katalonec* da vi se vrati ....

Inaku Arsenal bea mn dobri , se pokazaja vo mn odlicno svetlo sto zasluzeno pobedija i kako sekogas im nedostigase malce sreca da dadat povece golovi.

[zEUs];1573913 напиша:
Fala *Katalonec* da vi se vrati ....

Inaku Arsenal bea mn dobri , se pokazaja vo mn odlicno svetlo sto zasluzeno pobedija i kako sekogas im nedostigase malce sreca da dadat povece golovi.

Им недостигаше среќа ??

Имаа и превише среќа ако ме прашуваш мене...

Кога ја спаси од гол линија...кој беше..:)

Им недостигаше среќа ??

Имаа и превише среќа ако ме прашуваш мене...

Кога ја спаси од гол линија...кој беше..:)
А Аде што промаши 1000 шансе сам пред гол , не е тој крив се случува тоа затоа постои и среќа во фудбалот што и самиот знаеш кој играмо заедно у пожарна :pos2: !!!

Честито победа....

Заслужија да дадат гол,од една и единствена шанса?
Се на се 2 шута дали имаа на голо.Арсенал рутински си ја одигра утакмицата.1-0,а имаше и 3/4 ДОБРИ прилики за 2-0,ама ништо од тоа.
ПС:Ако мислиш дека доброто позиционирање на Џуру е среќа....:tapp:
Ај поздрав.:pipi:

Честитки за првите три бода, и се надеваме дека ова година Арсенал ќе биде шампион.
П.С Самир Насри е најдобриот инвестиција за 2008/09.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom