Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Насри повторно се повреди !!!!!
Французинот овој викенд дебитираше во Премиер Лигата со победоносен погодок на деулот со ВБА. Тој беше повикан да настапи за Француската селакција на дуелот со Шведска откако Хатам Бен Арфа заработи повреда.
Но сега и самиот Насри го истегна бутниот мускул и нема да биде во можност да игра на утрешниот натпревар.
Се работи за истата повреда кој го спречи играчот да настапи на првиот натпревар од третото квалификациско коло во Лигата на Шампионите.
Утрово Насри имал лесен тренинг со еден од физиотерапефтите на Француската селекција, но потоа му објаснил на селекторот Доменек дека нема да може да настапи.

da ke igra profesorot go povlekol od kampot na rerezentacijata :)

lele koga ke se vrati tom4e so ke praat dvajcata - uuuuuuu

pozZ

Alonso bi bil dobro zasiluvanje za arsenal no vo 1 slucaj i loso oti nema da moze da igrae liga na sampioni ovaa sezena , no sepak ovie denovi se ocekuva transver od 1 igrac pa ce vidime za koj ce odluci wenger poz Gunneri

Alonso bi bil dobro zasiluvanje za arsenal no vo 1 slucaj i loso oti nema da moze da igrae liga na sampioni ovaa sezena , no sepak ovie denovi se ocekuva transver od 1 igrac pa ce vidime za koj ce odluci wenger poz Gunneri

Inler od udineze ili Alonso od liverpul no samo vo slucaj ako mu ja namalat cenata poradi nemoznosta da nastapuva vo ls vo fazata na grupi(ova vazi za Alonso), moze i nekoj sosema tret znaete deka wenger znae da iznenadi so nekoj zver sto nam ne bi ni padnal ni na um deka moze da igra za Arsenal

fulham - arsenal

se sretnale 43 pati
fulham - 6 pbedi
bez pobednik - 6
Arsenal : 31
od godinite ni bea redovni pacienti - pred tri - cetiri sezoni se molev da "dojdat" pojdeme ... ama godinava e podrugo - "razocaraa" vo vovednoto kolo , neznam kolku ke "iznenadat" ama .. ke videme . moj tip 1 : 3 .
patem bile prviot - najstariot profesionalen fudbalski klub od london !

cekam diskusija !

pozZ

Адамс има аспирации за тренерското место во Арсенал Легендата на Арсенал, Тони Адамс признава дека посакува еден ден да седне на тренерското место во неговиот поранешен клуб
Адамс моментално е помошник тренер на Хари Реднап во Портсмут но вели дека ќе заминел од клубот доколку ова лето му се укажела вистинска можност. “Арсена нема да замине нели?” – рече Адамс. “Постојано му велам? ’Кога ќе заминеш дозволими јас да те заменам’.”
“Но во момонтов тој сеуште ужива на клупата на Арсенач, но еден ден можемби јас ќе го заменам.”
Адамс е задоволен од неговата досегашна работа и можноста да учи во Портсмут, но вели дека има сериозна амбиција еден ден да биде тренер.
“Во моментов сум добар. Ова лето не се укажа ниту една шанса каде што јас би сакал да отидам, или пак клубот ме побарал мене.”
“Хари и Питер Стори ме прашаа дали сакам да им помогнам уште една сезона, и јас реков ’да, нема проблем’.”

tony tony - ke go bide - talisman i veren navivac - idol na sekoj vistinski fan ! i jas bi sakal koga profesorot ke se "penzionira" za zamena - tony adams !

pozZ

fulham - arsenal

se sretnale 43 pati
fulham - 6 pbedi
bez pobednik - 6
od godinite ni bea redovni pacienti - pred tri - cetiri sezoni se molev da "dojdat" pojdeme ... ama godinava e podrugo - "razocaraa" vo vovednoto kolo , neznam kolku ke "iznenadat" ama .. ke videme . moj tip 1 : 3 .

cekam diskusija !

pozZ

son druze so ima da se diskutira nam ni e fulam redoven pacient pa zosto ne bi bilo taka i ovoj pat.samo da se nadevame deka nema da ni se povredi nikoj od tie sto ke igraat za svoite reprezentacii.Inace lani fulam edvaj spasija glava pa mislam deka ne ke moze da ne iznenadat.0:2 ili 1:2 spored mene . I da tie se najstarit londonski klub formirani se vo dalecnata 1879 kako (Fulham St Andrew's Church Sunday School).

inace na 19 januari rezultatot na ovaa utakmica glasese 0:3 pa sega ti vidi

najverojatno ova ke im e sostavot

Zamora Seol

Gera Murphy Bullard Davies

Konchesky Hangeland Hughes Pantsil

Schwarzer

и јас мислам дека нема мн за дискутирање тука али ај за другар соне

па вака вие горе ги наведовте сите можни статистики
јас очекувам победа што е нормално
едно 0-4
а инаку очекувам барем 2 гола од Адето
мислам дека првото коло бевме под голем притисок ама затоа од ова коло сите ќе видат кој е Арсенал во вистинско светло
и то... нема мн за дискусија и неизвесност како што кажав
луѓе сепак ова е Фулам и треба да гледаме на кое ниво се двата клуба а не историјата
во моментов Арсенал е 10тина класи погоре и нормално дека ќе победиме

а да кажам збор два и за чичко Тони
ако напредува а како што гледам напредува на релација стратег добро би ни дошол но за некои 4-5 години
ама мое мислење е дека мора да биде некоја сезона помошник кај нас
малце да се привикне на стилот (менаџерски) што досега го диктираше Арсен

позз

fulham - arsenal

se sretnale 43 pati
fulham - 6 pbedi
bez pobednik - 6

cekam diskusija !

pozZ

Фулам е секогаш незгоден противник , тој е мн години во премиер лигата и знае како да опстане а и оваа сезона донесе некои добри засилувања но не очекувам да пикажат добра игра туку напротив да се бранат и од прекини да изненадат .

Apsolutno se soglasuvam ,Fulam postojano go torpedirame no ne treba nikakvo potcenuvanje,sepak pobedata za nas e neizbezna ....ODIME KON 14 SAMPIONSKA TITULA (man utd suck :pusk:) hahaha . pozz do site TOPGIII

Apsolutno se soglasuvam ,Fulam postojano go torpedirame no ne treba nikakvo potcenuvanje,sepak pobedata za nas e neizbezna ....ODIME KON 14 SAMPIONSKA TITULA (man utd suck :pusk:) hahaha . pozz do site TOPGIII

И тоа како до 14 титула ама со ниедна изгубена како што имавме една година не се сеѓавам која беше ако може некој да ме потсети кога завршивме со 12 нерешени и 26 победи (изгледа беше 98/99) .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom