Фан Клуб: Англија

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Чаоооооооооооооо Англија.

Абе како се радуваат Хрвативе цела церемонија ... ка светско да освоиле .... добро што победија инаку пак ќе викаа теренот не им чинел ...

Нема да ме чуде да влезат до 1/4 финале на европското.
А може и повеќе.

kraj se e reseno Anglija doma Rusija vo Svajcarija i Avstrija gotovo anglicani odete si doma... i reprezentacja nikogas vo zivotot veke... go pezaat fudbalot

GOD SAVE THE QUEEN,

AND LEARN TO PLAY FOOTBALL

ahahahahahahahahaha
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::hump::hump::hump::hump::hump::je::je::je::je::je::je::olee::olee::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan::pijan:

Утре во Англија ке прогласат тридневна жалост знамињата на половина копје:pos::pos::pos:

:pos::pos::pos: И натпреварите што ќе се играат викендов ќе започнат со 1мин молчење :pos::pos::pos:

љољољољ :pos2: :pos2: :pos2:

патетика жива. ќе лажам ако речам дека ми е жал за англичаните :wink:

бај бај ингланд :helou:

Gi vidovte Hrvatite so bea na tribinata ?!
E sega nema da gi gledate :tapp:
Angliskite Huligani ubivat ej UBIVAT !

Е си зборуваа и си зборуваа англичаните дека Македонија не може да ја тепа на Хрватска па усташите го јадаа 2-0...и Дарко Панчев си зборуваше и си јадеше гомна па и на него му ја затневме муцката. А сега англичаните нека гледат и нека плачат.
Можеби не се пласиравме на Европско, ама од овие квалификации излеговме со големо име, излеговме со гордост, игравме за нашата држава не за парите на англичаните.
Па што да кажам...само ни треба повеќе среќа другиот квалификациски циклус и со господ на пред да ја гледаме Македонија во живо на светското првенство во 2010.

Е си зборуваа и си зборуваа англичаните дека Македонија не може да ја тепа на Хрватска па усташите го јадаа 2-0...и Дарко Панчев си зборуваше и си јадеше гомна па и на него му ја затневме муцката. А сега англичаните нека гледат и нека плачат.
Можеби не се пласиравме на Европско, ама од овие квалификации излеговме со големо име, излеговме со гордост, игравме за нашата држава не за парите на англичаните.
Па што да кажам...само ни треба повеќе среќа другиот квалификациски циклус и со господ на пред да ја гледеме Македонија во живо на светското првенство во 2010.

Јас ќе речам со Тоше напред,одкако ја пуштаат МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС сите ги победуваме :wink:

So slavenje ke ima vecer vo Krasnaja , hahah , ccc , BRAVO HRVATI !!!!

хаха од тајни извори дознав дека Мекларен е убиен.
Ајде сите на погреб:pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom