Нема да ме чуде да влезат до 1/4 финале на европското.Абе како се радуваат Хрвативе цела церемонија ... ка светско да освоиле .... добро што победија инаку пак ќе викаа теренот не им чинел ...
ahhahahahahahahaУтре во Англија ке прогласат тридневна жалост знамињата на половина копје
Добри се.. со малку среќа може да успеат. Само како ги заебаа Англичаните!Нема да ме чуде да влезат до 1/4 финале на европското.
А може и повеќе.
И натпреварите што ќе се играат викендов ќе започнат со 1мин молчењеУтре во Англија ке прогласат тридневна жалост знамињата на половина копје
оу јеаааааа!!!:pos2: :pos2:Утре во Англија ке прогласат тридневна жалост знамињата на половина копје
Јас ќе речам со Тоше напред,одкако ја пуштаат МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС сите ги победуваме :wink:Е си зборуваа и си зборуваа англичаните дека Македонија не може да ја тепа на Хрватска па усташите го јадаа 2-0...и Дарко Панчев си зборуваше и си јадеше гомна па и на него му ја затневме муцката. А сега англичаните нека гледат и нека плачат.
Можеби не се пласиравме на Европско, ама од овие квалификации излеговме со големо име, излеговме со гордост, игравме за нашата држава не за парите на англичаните.
Па што да кажам...само ни треба повеќе среќа другиот квалификациски циклус и со господ на пред да ја гледеме Македонија во живо на светското првенство во 2010.
:lol:хаха од тајни извори дознав дека Мекларен е убиен.
Ајде сите на погреб