Фан Клуб: Англија

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе речам со Тоше напред,одкако ја пуштаат МАКЕДОНИЈА НАВИВА ЗА ВАС сите ги победуваме :wink:

Ова е земја на шампиони
во срце што ја носиме,
и во радост и во солзи
ние ќе те бодриме.

Нека грми на трибини
кога за тебе пееме,
ќе ни даде господ сила
заедно да славиме.

итн....Со душа чекам другиот квалификациски циклус.

Русија убава, силна земја, добра огнена моќ, јаки тенкови, ги тепаа американците во трката за вселената, спутник, мир... водка, волга, вол...вокс, дрога, нафта, мафија, милијардери. :pipi:

Плачам... Плачам... Плачам.... АМА ОД РАДОСТ!!!:vozbud:
Жал ми е само за Мекларен, или ќе го бесат или некаде на Гренланд ќе го пратат:pos::pos::pos:

Жал ми е само за Мекларен, или ќе го бесат или некаде на Гренланд ќе го пратат:pos::pos::pos:

Ова уште вечерва ќе му се случи :pos:

Леле како ќе го исшутират Мекларен,не можам да замислам после ова кое ќе му биди следно работно место

Браво на х'рватите! А аз по жалки англијски фугболисти не с'м виждал. Х'рватите са много добри, това европејско ште стигнат много напред!

Леле како ќе го исшутират Мекларен,не можам да замислам после ова кое ќе му биди следно работно место

Редар во вембли. ХАХАХА или во некој музеј во русија како артефакт

Zalni vesti na McLAren mu ja siluvale zenamu okolu 300 razbenati huligani.... A nego go zatvori u kafez so 4 crni mambi i eden aligator vo 2x2m soba.... hahah just jokes!! intereno ma zanimlivoo hahahah ke ima smeh u anglija :je: :je: :je: :kez: :kez:

Да, да, во Англија повеќе нема иднина ни како чистач на јавни вц-иња, а за работа во фудбал да не зборуваме:pos:
Затоа, најубо му е на Гренланд или Алјаска:)

И ОФИЦИЈАЛНО ДА ВИ ГО ПРЕТСТАВАМ МЕКЛАРЕН
jesus.gif

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom