Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a bas sega sto ke mu e trener na amak?????bas trener so ima iskustvo sega mu treba na amak kako sto e majmunot taka jas mislam
Знаев дека Амак-СП ќе игра веќе кога Струмица-Фени-Работинчки се пријаивија во БИБЛ...Имат многу добар спонзор...И да се надеваме на успех..Со среќа Охриѓани:wink:lazovski izgleda deka kje im dojde kako trener.........
Од каде ти е информацијата дека Фрај зима 5 000 евра?sakam da go vidam strumicanecot sto mi se smeese koga kazav deka Fraj zimal 5000 evra, kaj e, togas go zaboraviv da mu vratam, a ne mi teknuva koj bese konkretno me mrzi da se navrakam na starite postovi?
Добро де само те прашав....А иначе ме заболел колку зима Фрај....:wink:a sto e tolku bitno toa vo momentov?
Nie samo si cestituvame i si postirame informacii...Arno ama nema koj da gi procita i da se zablagodari na cestitkite...
sakam da go vidam strumicanecot sto mi se smeese koga kazav deka Fraj zimal 5000 evra, kaj e, togas go zaboraviv da mu vratam, a ne mi teknuva koj bese konkretno me mrzi da se navrakam na starite postovi?