Џ
ЏинЏер
Гостин
и уше една анегдота додека сум тука, aли ае друг пат.
Кажи јаааа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не ме лајкаат, шо ќе кажувамКажи јаааа![]()
здравоЗдраво пак јас, ме интересира дали има Дискретна Мат1 Книга на Македонски? Ни ја посочија од Kenneth не дека не ми иде англискиот но сепак е стручно и по-апстрактно на англиски.
@PCode
Па обично бруцошите се збунети, изгубени, исплашени, купуваат книги, одат на секое можно предавање и после немале време да учат, се нешто нив им е не-јасно итн. Се познаваат дека се бруцоши од километар. До некаде ги разбирам бидејќи некои од нив доаѓаат во друга средина, друго друштво, друг начин на живот. А нај-интересни ми се тие фраерите од 3-4 година со десетина испити положени кога ќе започнат да им држат лекции, планови, шеми и нацрти како да преживеат на факултет - thug life, a овие стануваат all ears
A.П.М мисламКоја професорка оценува полабаво теорија по Калкулус 1, Димитрова, Тојтовска или Поповска-Митровиќ? Затоа шо заради таа глупа теорија го презапишувам предметот.
и Димитрова е окејКоја професорка оценува полабаво теорија по Калкулус 1, Димитрова, Тојтовска или Поповска-Митровиќ? Затоа шо заради таа глупа теорија го презапишувам предметот.
Шо предмет е тоа професионални вештини?![]()
Пред 5 години се пишуваше CV и мотивационо писмо од дома, пред 4 години се пишуваше на испит есеј на некоја тема на анг. поврзана со ИТ од 10-тина понудени теми кои беа речиси исти. На предавањата и вежбите досаѓаа со некои раскази и правописи на англиски. Немаше лаб, ниту проект. Прелесен предмет ако знаеш барем малку англиски.Сакав да кажам некој што го слушал па да каже збор/два![]()