Џ
ЏинЏер
Гостин
и уше една анегдота додека сум тука, aли ае друг пат.
Кажи јаааа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

не ме лајкаат, шо ќе кажувамКажи јаааа![]()

здравоЗдраво пак јас, ме интересира дали има Дискретна Мат1 Книга на Македонски? Ни ја посочија од Kenneth не дека не ми иде англискиот но сепак е стручно и по-апстрактно на англиски.
@PCode
Па обично бруцошите се збунети, изгубени, исплашени, купуваат книги, одат на секое можно предавање и после немале време да учат, се нешто нив им е не-јасно итн. Се познаваат дека се бруцоши од километар. До некаде ги разбирам бидејќи некои од нив доаѓаат во друга средина, друго друштво, друг начин на живот. А нај-интересни ми се тие фраерите од 3-4 година со десетина испити положени кога ќе започнат да им држат лекции, планови, шеми и нацрти како да преживеат на факултет - thug life, a овие стануваат all ears

УУУ Мајке ми, бива ли до толку бе, ај бруцошов да го разберам ама Тенев бе човече
Кога ме фати една смеа во прва клупа. Па уште ми ја прави "Некои се смеат ама нема да знаат да решат ваква задача на испит", демек он ја решил

Ми идеше да извршам самоубиство од заседа.A.П.М мисламКоја професорка оценува полабаво теорија по Калкулус 1, Димитрова, Тојтовска или Поповска-Митровиќ? Затоа шо заради таа глупа теорија го презапишувам предметот.
и Димитрова е окејКоја професорка оценува полабаво теорија по Калкулус 1, Димитрова, Тојтовска или Поповска-Митровиќ? Затоа шо заради таа глупа теорија го презапишувам предметот.
15 минути се имаме карано со колешка која прва да влезе на консултации од срам хахаа.
Ок...
Ми поминало пола време, дур се туфкав јас дали да прашам, али ај, нема врска. 
Баш пред некоја недела, требаше да идам на консултации, идам пред еден кабинет кај шо мислев дека треба, чекај таму, чекај, никој нит влага, нит излага. А срам ми е да прашам пошто сум глупа. И после некое време дојде некој колега, фала Богу он праша за предметов, ама го пренасочија на друго место, а многу тивко збореа и не разбрав кај. И на крај, видов - не видов, тргнав по него после некое време, да не биде ептен приметно, па стигнав кај што треба. Среќа шо и он дојде, иначе ќе си чекав ја таму до утредента пред врата. 
Шо предмет е тоа професионални вештини?![]()

Пред 5 години се пишуваше CV и мотивационо писмо од дома, пред 4 години се пишуваше на испит есеј на некоја тема на анг. поврзана со ИТ од 10-тина понудени теми кои беа речиси исти. На предавањата и вежбите досаѓаа со некои раскази и правописи на англиски. Немаше лаб, ниту проект. Прелесен предмет ако знаеш барем малку англиски.Сакав да кажам некој што го слушал па да каже збор/два![]()