- Член од
- 22 февруари 2014
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 27
Дечки, ако некому му треба изработка на вториот проект по АОК, може да ми пише, да му испратам контакт, другарка ги прави 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На крај пред дипломирање ти проверуваат дали имаш во досие три месеци пракса. Ја сум 6ти семестар, а уште немам однесено документ дека сум била на пракса.Знае ли некој како оди точно процедурата за пракса ? Дали може да ми се случи да неможам да запишам 5ти или 6ти семестар ако сум немал поминато 1 месец на пракса ?
Втор теоретски колоквиум од ланиИма ли некој пример задачи (од теоретскиот дел) за втор колоквиум по Вештачка Интелигенција ? Или барем да каже што како се паднало.
Барај низ Фејсбук групите ги имашеОперативни за усното за втор колоквиум некој да сподели некои посвежи прашања , од лани или година пред тоа?
Неможам никако да ги најдам. Ај ако сака некој што ги има да ги постави тука или ПП нема ми пушти...Барај низ Фејсбук групите ги имаше
Не знам дали правилно си го сфатил/а принципот. Имаш неколку состојби на пример 4, и бидејќи имаш по еден влез, тоа значи дека имаш две можни опции за наредната : 0 или 1.Дечки едно прашање за АОК ако може, би го решил но незнам кои би ми биле состојбите
На пример, нека е дадена секвенцата 01010 и нека на 1 влез, на пример, доаѓа
низата 00010101010101111, и сеа излезот ќе ни биде 1 ако е комплетирана секвенцата.
Сеа ме интересира само кои ќе бидат почетните состојбите(Q).
(можеби: А- премин од 0 во 1, Б-премин од 1 во 0, В-последователни 0, Г-последователни 1) или грешка сум?