Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Ама сега на Бази збореше нешто демек многу слабо го имале оценето (на тие оценките што ги даваме на професорите на крај на семестарот) па сега демек повеќе ќе се труди и такви работи. Иначе баш тука имаше некој мислам напишано дека Напредни бази едвај 10 души слушале а резултати од втор колоквиум со месеци чекале :D

Nema smisla,da ne znam dali da se spremam za kolokvium ili ispit.

Дечки, ако има некој проблем со АОК (не го разбира материјалот и тешко му оди спремањето на предметот), другарка летово ќе држи часови, можете да ја контактирате ОВДЕ (клик на овде) :)

Ме интересира дали некој дава приватни часеви по Дискретна Математика 2. Нека ме контактира во инбокс за подетално да се договориме.

Дали ако не го напраам проектот по аок , ќе морам да го презапишувам предметот или ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nekoj da ne ima resenija od operativni lab od ovaa nedela da mi prati?

праи некој проекти аок?

Луѓе ај некој од лани ако сака да сподели матрејали по Концепти на инф. општество за втор колоквиум :)))))))))))))))))))))))))

Абе, а бази да не има некој за онлајн учењето по АОК (Аионк по старо) за 7 и 8 предавање?

Некој колега што се разбира АОК, да го прашам нешто набрзинка за бројачи?? Го/Ја молам да ми пише во ПП. Фала однапред :)

Абе стварно ви зимале по 1000ка за проективe АОК? А ја глупа сите што ми пишаа да им правам проекти ги препратив кај други колеги :confused: Еххх, а сега ќе бев богата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom