Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теткиве од копирница што се прават поважни од деканки?
Таа црната како се дере страв да те фати.
Да бе од кај ме позна ? По носот ?Тетке од копирницата ти си?
Фрос , ја ќе затепам некоја од нив некој ден .....кај се грди ко ноќ , се понашаат ко кралици , и се КРАЈНО некултурни ....Поготово таа со црвената коса ....
Ај тие шо правеа тест по крс кажете шо имаше ?
http://paste2.org/p/2472707Некој да каже кои задачи биле на лабораториски по КРС за оваа недела и решенија ако има би било супер.
Првата недела од испитната сесија во Јануари е од предметите од летниот семестар. Па после доаѓаат предметите од зимскиот семестар. Така да ... you will knowДали некој може да ми го одговори следново прашање... Значи втората колоквиумска недела ни е последната недела од декември, резултати ќе ни дадат по 2 недели, што значи негде 10-15 јануари. Кога почнуваат испитите во јануари? Ако почнуваат од 15, значи ќе немаме време да дознаеме дали сме паднати или положени на втор колоквиум па ќе треба секако материјалот да го повторуваме, или како оди работата ?![]()
Знаеш кај е електро, машински, технолпшко - металуршки?Може некој да ми каже каде точно се наоѓа ФИНКИ?