Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Теткиве од копирница што се прават поважни од деканки?
Таа црната како се дере страв да те фати.

Теткиве од копирница што се прават поважни од деканки?
Таа црната како се дере страв да те фати.

Фрос , ја ќе затепам некоја од нив некој ден .....кај се грди ко ноќ , се понашаат ко кралици , и се КРАЈНО некултурни ....Поготово таа со црвената коса ....

Кога и да одам зркнати се во тој компјутерот, стално чекам да заврши сцената за да ме услужат.

Фрос , ја ќе затепам некоја од нив некој ден .....кај се грди ко ноќ , се понашаат ко кралици , и се КРАЈНО некултурни ....Поготово таа со црвената коса ....

Таа со црвена коса е катил! Прва придружничка на шејтанот. Минатата Нова Година на елката во хол имаше порака „сакам во наредната година некој да им даде на тетките од копирница за да олабават малку“. Овие изгледа се упознале со барањето, идам јас во копирница и уште од врата ме пречека бран на напади како јас сум мислел дека они биле лоши, нападни и злобни.

Ај тие шо правеа тест по крс кажете шо имаше ?

10 прашања имаш, повеќето се со даден код, а ти да пресметаш кој ќе биде излезот. Повеќето кодови беа со математички операции. Сите се на заокружување.

Некој да каже кои задачи биле на лабораториски по КРС за оваа недела и решенија ако има би било супер.

Таа со црвената коса во прва додека вадев пари да и дадам 100ка ме виде дека имам во новчаникот ситни десет денарки и ми вика ааа ете имаш 10 денарки дај ми ситно и и викам ама немам 100, 90 се. И ми вика е како не ај извади ги да видиме :pos: Фали поп смајлито за ситуацијава.

Добро таа втората, од лабараториски, кој филм им е бе ? Потешка не можеа ли да дадат, кога вакви решаваме на лабараториски, какви ли ќе дадат на колоквиум ?

Дали некој може да ми го одговори следново прашање... Значи втората колоквиумска недела ни е последната недела од декември, резултати ќе ни дадат по 2 недели, што значи негде 10-15 јануари. Кога почнуваат испитите во јануари? Ако почнуваат од 15, значи ќе немаме време да дознаеме дали сме паднати или положени на втор колоквиум па ќе треба секако материјалот да го повторуваме, или како оди работата ? :D

Дали некој може да ми го одговори следново прашање... Значи втората колоквиумска недела ни е последната недела од декември, резултати ќе ни дадат по 2 недели, што значи негде 10-15 јануари. Кога почнуваат испитите во јануари? Ако почнуваат од 15, значи ќе немаме време да дознаеме дали сме паднати или положени на втор колоквиум па ќе треба секако материјалот да го повторуваме, или како оди работата ? :D
Првата недела од испитната сесија во Јануари е од предметите од летниот семестар. Па после доаѓаат предметите од зимскиот семестар. Така да ... you will know :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom