Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги може да ве замолам за мислење за следните професори и начинот на предавање?
Спасов Дејан-Дискретна математика
Ѓорѓевиќ Дејан- ООП
Мирчева Георгина-Анализа на софтверски барања
Причина?Подалеку од Спасов за дискретна.
Причина?
Наташа Илиевска?? Дали си сериозен оти добро предава? Може многу добро чита, ама да предава ја немам видено.По стара акредитација кога држеше дискретна 1 беше катастрофа, мислам дека не е нешто сменето и на новите смерови.
Едноставно го мрзи да предава, често нафрлува досетки и мисли дека е интересен и во глобала мислам дека лошо предава.
Наташа/Методија е каде каде подобра комбинација, + Методија знае често да помага на увид да ти дроби задачи дур не ти влезе во глава
Решавање, многу, многу решавање и се ќе биде во ред.Типс за алгоритми и податочни структури?
Slusav SP kaj nego, najdobar asistent definitivno, no mislam deka sega nema da drzi OOP go nemase na listataStefan Andonov, predobro objasnuva, 10/10 za nego![]()
Жив мртовец.Наташа Илиевска?? Дали си сериозен оти добро предава? Може многу добро чита, ама да предава ја немам видено.
Скоро сите предмети се водат на англиски поради тоа што нема баш добар превод за некои термини ама бидејќи ги снимаат предавањата можеш да ги слушаш нив и да се водиш со презентациите и така ќе ти биде полесно.KA i veb dizajn moze li nekade da se najdat prevedeni prezentaciite, na angliski se potesko mi odi za ucenje
Пошо предметов изглеа е андерграунд инди бенд што никој не го сакаНекој што има слушано дизајн на алгоритми ако може да одговори на следниве прашања:
1.Дали има FB група?
2.Дали има база по предметов?
Бидејќи не најдов ни едно ни друго.
Мислење за:
Мишковски Игор - Архитектура и организација на компјутери
Котеска Бојана - Објектно ориентирана анализа и дизајн
Тојтовска Билјана - Дискретна Математика
Многу би ми значел вашиот одговор, фала однапред!
Ѓорѓевиќ Дејан -Софтверско Инженерство мислење?
Автоматски споено мислење:
Типс за алгоритми и податочни структури?
Кај кој професор и асистент е најдобро да се следи оперативни и објектна анализа и дизајн
Наташа Илиевска?? Дали си сериозен оти добро предава? Може многу добро чита, ама да предава ја немам видено.