Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
ќе те видев дали ке збореше вака да не положеше ип :)

Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања :)) Баш се закон :P

Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....

Заслужена 7ца пендрек ! + Нема везе , да беа лоши немаше да им идам на предавања :)) Баш се закон :P

Шо знам , закон асистенти иаме годинава ....

дада георгина е <3 :/

Се сфаќам коа ми објаснува она, дојди Тунеска да ти објаснува задачи, ако сфатиш една ќе повлечам се што кажав :D Кога ќе наиде на задача што не ја знае, одма пауза :icon_lol:

И мене ми се допаѓа Сања! Има некој шарм во неа + струмички акцент помешан со литературен говор! Пријатно е да се слуша и отворена е да помогне до каде што може. Туку, Џени, ти имаше слика од неа во ПЦ? Ако да дај ми ја на ПП, нема да ја злоупотребувам:smir:

И мене ми се допаѓа Сања! Има некој шарм во неа + струмички акцент помешан со литературен говор! Пријатно е да се слуша и отворена е да помогне до каде што може. Туку, Џени, ти имаше слика од неа во ПЦ? Ако да дај ми ја на ПП, нема да ја злоупотребувам:smir:
Може сум спомнал поназад, али и мене ми беше омилена Сања:)

А јас шо мислиш зашо презапишав ДМ ? :pos2:
Доста бе ти и онака не се појавуваш на факултет:) Само за упис и полагање те гледам :smir:

Да не има некоја новост со ова физичково? Зошто некако почнаа загреано да идат од кај мене а јас си заверив семестар и без потпис, не е во наставна програма тоа...

П.С. Додека ми беше мене Сања асистентка само машки беа на првите три клупи и само они на консултации.

И по ОЕТ2 ко ОЕТ1 имат одредени лекции за учење или све е сега?

Колеги, има ли некој од вас што слуша Виртуелна Реалност?
Исто така ми требаат малку информации и од ИНФО колеги што слушаат Бази 1, ДКС и Компјутерски Архитектури (ИНФО)

Колеги, има ли некој од вас што слуша Виртуелна Реалност?
Исто така ми требаат малку информации и од ИНФО колеги што слушаат Бази 1, ДКС и Компјутерски Архитектури (ИНФО)
Ја слушам компјутерски архитектури.

И јас слушам компјутерски архитектури. И јас сум КА!

^
Според распоредов, полагам два предмети во ист ден, и во исто време. Не само јас, туку и неколку други колеги. Што да правиме?

Како да изнервираш електраш?
-Укради му го дигитронот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom