Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би рекла универзитет во факултет :icon_lol: Иначе трудна е или онака си е дебела? :/

Била трудна сеа се породила, сеа се враќа у форма :).

мене ми е јолеска тунеска асистент...
any advice?

Мене ми нема предавано, али на многу мои другари им предаваше, и они увек вежбаа нешто посебно и секогаш различни колоквиуми и испити имаа. Советот е сегде ист, учи по нејзината книга и земи една збирка задачи и решавај од неа, чисто колку за да ги укопчаш задачите (збирките се боље од скриптите пошто у збирка почнуеш од просто и идеш накај по зезнати задачи, а у скриптите ви даваат какви очекуваат да знаете).

може некој да ми каже кои збирки ми се потребни за математика 1 кај марија кујунџиева?!

Види погоре.

Ајде некој колега ако може да ми прати Клуч за Веб Дизајн за ТК/Инфо

Ај некој од постариве колеги ако сака да каже нешто повеќе за тие што се организаците BEST, IAESTE, EESTEC, кое што е, и дали вреди да се зачлениш во некое од нив...

Распоредов е ......... зошто воопшто не разделија ТК и КСИА на ОМТ????????

И нашиот е за никаде:(

"Добро" е.Разделени се групите на ИКИ2 и КСИА.ИКИ ја добија Бучковска. :uvo:

Некој да не ги имат презентациите на Power Point од Грчев по Основи на електротехника 1?

Не се снаоѓам со странава, кај да видам кога иам лабараториски по кој предмет и да треба да имам?
ИНФО - прва година.

Кујумџиева е сеуште по стариот принцип на полагање сите на испит или што е работава ?! Скриптата ни ја дава више една недела а кога ја напнавме да ни ги даде презентациите не дриблаше 3 часа `ќе ви ја ставам на usb` за на крај (како што очекував) да не испадне ништо од тоа.

@korun: Презентациите од предавања по Основи на електротехника 1 и 2, ниту Грчев, ниту Кацарска, ниту Арнаутовски-Тошева не ги даваат на студенти (не знам се уште зошто е тоа така).
@statusQuO: Рано е уште за лабораториски вежби, обично почнуваат недела-дена пред првата колоквиумска недела (по некои предмети и после колоквиумската). И нема да бидат термините истакнати на овие распореди. Обично ги има термините и списоците кај соодветните лаборатории, ама како што веќе кажав, рано е.
@Drama Queen: За Кујумџиева, напнувајте, гњавете, стојте на глава, само земајте ги навреме материјалите за усно, оти ако чекате неа да и текне, ќе ги добиете неколку дена пред колоквиум. А усното кај неа е живо тупење и е доста обемно.

Некој да не ги имат презентациите на Power Point од Грчев по Основи на електротехника 1?

Можеш да ги земеш на пауза, како лани што направија некои мои колеги ... он беше во кабинет, си ставија усб и си ги префрлија ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom