- Член од
- 28 октомври 2008
- Мислења
- 74
- Поени од реакции
- 1
Значи електро е исто како да играш WOW a? :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво електраши. Планирам да се запишам на ИКИ, се мислев за ПМФ Програмско инжинерство али баталив. Сакав да ве прашам, најтежок предмет во прва година?. Сега знам ќе речете ако учош нема тежок предмет
, но стварно ве прашувам. Јас повеќе се секирам за физиката, бидејќи слаб професор имав во 1ва и 2ра година гимназија.
Физика
Беше Електротехника дур Св. Панчо држеше предавања ... сеа Физика е.
Во цела Македонија е така. Што значи има шанси.A tie so si imaat maka so ucile u sredno kaj so na fizika bas i ne se obrnuva vnimanie imat li sansi?![]()
Демонстраторе, што е бе ова саат ипол што трае колоквиумот.Бајдиуеј, и дефинитивно ќе бидам демонстратор оваа година, делумно структурирано делумно интернет прогрмирање. :icon_cool
ke ima nekoj dobar sto ke mi pomogne da resam edna zadaca za vo skolo po digitalna elektronika i mikroprocesori(inace sredno sum)
ke ima nekoj dobar sto ke mi pomogne da resam edna zadaca za vo skolo po digitalna elektronika i mikroprocesori(inace sredno sum)
Демонстраторе, што е бе ова саат ипол што трае колоквиумот.Не верувам дека некој за саат ипол ги решил двете задачи комплетно