Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Значи: паднав математика,основи,утре ќе паднам физика итн.Се надевам дека ќе фатам програмирање:).Наредна година се гледаме у иста зграда ама различен факс:)

Значи: паднав математика,основи,утре ќе паднам физика итн.Се надевам дека ќе фатам програмирање:).Наредна година се гледаме у иста зграда ама различен факс:)

како да не си задоволен од ФЕИТ

кај би се запишал сега ако си матурант?

Може јас во негово име? =) На пмф.

Он: математика фино поминав, електротехника исто ок беше, ама утре на физика ќе си паднам, симболично кажано како јаболкото на Њутн. :) Теорија ми е трудно, задачите па бетер :/

Значи ќе имам друштво во февруари на испит по физика. Теорија чат-пат, ама задачи везе немам. Ништо. Дрво.

Дај бе луѓе што напрајвте :nesvest:. До толку ли е тешко бе? или до неучењето е? :)

Те лаже некој, демек на Машински полесно е :tapp::tapp::tapp:

Искрено на Машински, колквиумите како прво им се подредени многу подобро имаат време се да повторат.На една недела им се колоквиумите.Башка полесна математика имаат,машински материјали има даваат 40 прашања да ги научат.Едино тежок предмет кај нив е статика,ама во споредба со електротехниката и физиката на ФЕИТ не е ништо страшно.На ФЕИТ бараат теорија,изведување равенки...Искрено знаев дека ќе биде тешко на електро ама не до толку!

Не знам чудно ми е ова, само страв се шири :). Ми изгледа слично како Средно кога требаше да бираме Природно А или Природно Б. Сите викаа Природно А ако одиш не ќе можеш од дома да излезеш па ова ќе биде она ќе биде. А накрај најубаво си поминавме ние. Хммм..... :toe:

Не знам чудно ми е ова, само страв се шири :). Ми изгледа слично како Средно кога требаше да бираме Природно А или Природно Б. Сите викаа Природно А ако одиш не ќе можеш од дома да излезеш па ова ќе биде она ќе биде. А накрај најубаво си поминавме ние. Хммм..... :toe:

Абе остај ти средното.Не дека јас викам да не идете на ФЕИТ.Кажувам само како ми е мене таму.Ако ви иде математика и физика и ако сте спремни да фатите ама онака здраво учење за едно 5 години ќе завршите.Само заебанции како у средно што ги има заборавете ги.Решавање задачи секој ден,редовност на настава пратење на предавањата итн. и би биле добри студенти на електро.

П.С и не се залажувајте со мат 1 таа е лесна.Мат 2 убива!

ке има помош за задачата?????

Абе остај ти средното.Не дека јас викам да не идете на ФЕИТ.Кажувам само како ми е мене таму.Ако ви иде математика и физика и ако сте спремни да фатите ама онака здраво учење за едно 5 години ќе завршите.Само заебанции како у средно што ги има заборавете ги.Решавање задачи секој ден,редовност на настава пратење на предавањата итн. и би биле добри студенти на електро.

П.С и не се залажувајте со мат 1 таа е лесна.Мат 2 убива!

а уствари факултетов беше 4 или 5 години?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom