Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Каква досетка :eek:

Во овој случај ако ги земеме сите факти во предвид млеко може да тече само од устата на мајка ти,ако не ми веруваш прашај ја :D

чешми4ка <3

се навлажни а? :) ...

а богами има за што да се чита...за младиве теми колку сакаш...поготово за сексуална едукација... глеам и за Анал сте мавнале :) ... по тоа познав дека има Баграши по форумов :)

Де бе, младиве, па и ти не си нешто нарочито стар, отвори некоја од темите, може ќе научиш нешто :).

да не беше твитер... не ќе имаше за што да тролате цела година ... :) ...не го пикај qrот од таму од кај што го вадиш лебот :)

Да не беше темава, немаше да имате за што да серете на твитер. Ни денес, ни пред неколку дена, ни пред една година.

Да не бевте вие, ќе ја заборавевме и темава. Вие ја откопавте од гробот.

Инаку јас сегде пикам курови, така да за all-things куропикачки, со мене консултирај се, ќе ти објаснам се, во причинско-последичен формат.

пошто нели ти знаеш дека Шкорпион го пика ... само продужи да го примаш :)

Не биди скромен, Шкорп има пенис за сите заинтересирани усти. Ако сакаш ќе си играме доктор, кажи ААаааа

само оваа тема ја фативме и луѓето кои постираа.

Мора да сте ја откопале (со барање), неактивна е од лани. Сте барале материјал за да твитате, ви пресушила инспирацијата.

Да Таруно, во право си. ;) Потсети ме дали ти беше еден од тие форумџии кои суптилно тогаш го искењаа форумот, а овде се прават неутрални? Така некако беше. Извади ги картите на маса. Јас лично сум прочитал некој твој твит, како и на неколку други форумџии кои денес доаѓаат да "смират ситуација" а на твитер рендаат други мадиња.

Кои карти бе лепи!? Сакаш за 10 возења во ЈСП!? Ај изгледај некоја порка, смири темперамент.

tumblr_mbia8a1IPa1risusro1_500.gif

е вакви фаци во го ебат форумот! :drk:

Има нешто што се вика пријави, го гледаш под постот, форумот си има модератори и ќе отстранат/санкционираат. Секаде има такви испади не само на ваква тема. :) Чекај, ти викам, поседи малце некој период, поготово кога ќе дознаеш дека има еден член Дарданиа и едни три четири бугарчиња....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom