Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не. требаше некој да ве/ги пецне за да си го избситрат мислењето. освен некои кои и понатака си ги задржаа дебилните моменти.

Ааа ама ќе се караме сеа, не си го избристривме ние мислењето, ти си сфати дека беше грешка :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
кога ќе пораснам сакам да станам дијаспора и уште од сега вежбам. тогаш ќе треба на латиница да го пишувам. сериозна сум, не тролам.
Eпа бујрум, си дошла на вистинско место. Овде одамна се вежба по однос на тоа прашање. И после пак кајганџии биле заостанати :icon_lol:
Патем, гледам и лајкови добијаш, ќе те биде на форумов :icon_mrgr:

А

Атомската мравка

Гостин
ете, го прифатив Исак на фб. ако јадам гомна, нека ви каже. исто и дали сум убава. ок позз. :свиркам:
Иаме и очи сами да видиме немора да кажува.
Бај д веј јапонка у Македонија секогаш ќе биде атрактивна работа :icon_mrgr:

не. требаше некој да ве/ги пецне за да си го избситрат мислењето. освен некои кои и понатака си ги задржаа дебилните моменти.

Ааа ама ќе се караме сеа, не си го избристривме ние мислењето, ти си сфати дека беше грешка :D
Знае дека е грешка ама ајде, ќе и попуштиме овој пат :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Не него избрза со коментар пред да провери на кого се однесува темата, кратко и јасно. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.479
Почнав од првото мислење на денешниот датум, па стигнав до 27ма страна. Ми мириса на постмодернистички роман. Вокерка?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И така сите си живеевме среќно и весело до крајот на нашиот еЖивот.
Може еден клуч сеа од надлежните.

Kajgana Shop

На врв Bottom