Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Кои карти бе лепи!? Сакаш за 10 возења во ЈСП!? Ај изгледај некоја порка, смири темперамент.
Ете тие бе... лепи. Пропагираш неутралност, на твитер вртиш други муабети, како со #spreadthetruth така што беше. Гледам те погоди вистината, па почна порничи да ми спомнуваш. :) Не си го спуштај нивото на дискусија.

Порано на форумов имаше т.н. дудлачи. Откоа се откри кој е кој тука, изглеа пак ќе се реактивираат :icon_lol:
Дудлањето е античка техника. Само оние со чисто срце и добри намери можат да ја поседуваат таа моќ.

Има нешто што се вика пријави, го гледаш под постот, форумот си има модератори и ќе отстранат/санкционираат. Секаде има такви испади не само на ваква тема. :) Чекај, ти викам, поседи малце некој период, поготово кога ќе дознаеш дека има еден член Дарданиа и едни три четири бугарчиња....

абе би сакала да бидам активна, ама имам твитер со 2 тисучи фолоуерс за одржавање, факултет, дечко, депилации, се нема време за се :place:

а срцкава, можам само да му порачам среќно дркање.

ми се може, до синдромот е.
Иначе, ако прошараш низ форумов има тема шо се вика “Не е форумов тоа што беше“ или нешо такво.
Моеш да претпоставиш шо пишува во неа.

Дудлањето е античка техника. Само оние со чисто срце и добри намери можат да ја поседуваат таа моќ.
Многу нормално, само замре тоа у последно време.
--- надополнето: 11 февруари 2013 во 01:49 ---
Преведи, кој на кого дудла :pos:

Ту бе, вие кајганџии стварно прости сте биле :tapp:

Иначе, ако прошараш низ форумов има тема шо се вика “Не е форумов тоа што беше“ или нешо такво.
Моеш да претпоставиш шо пишува во неа.

можам, да. нема везе. си помуабетивме.
се повлекувам за денес јас. имам за спиење.
поздрав.

Еее саат два на форумов поседи и одма 8 трофеи, ни Барса не може со тоа темпо и после Кајгана е лоша :)

Чекај, ти викам, поседи малце некој период, поготово кога ќе дознаеш дека има еден член Дарданиа и едни три четири бугарчиња....
Тогаш ќе имаш уште еден Дарданиа, и четири-пет бугарчиња...

Ете тие бе... лепи. Пропагираш неутралност, на твитер вртиш други муабети. И со #spreadthetruth така беше. Гледам те погоди вистината, па почна порничи да ми спомнуваш. :) Не си го спуштај нивото на дискусија.

Само ти во моментов се разбираш што збориш, оти јас очигледно појма неам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom