Факти за SuicideMessiah

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ова треба смешно да биди?

мали,оди види пелените да не ти се потпосрани оти еден куп срања изнакажа досега:tapp:

а ти се најде уште попаметен а?абе оди ајде мавни еден дијазепам да се смириш малку,или оваа ментална ретардација ви е услов за членство во вмро?
ццццц,кој прост народ бе
Ти девојче си повеќе згрешена од Месијата...:tapp:

SuicideMessiah e Јани Макрадули.:pos2:Ееееее да бе!!!

остај те го бе немојте човеков ке изврши самоубиство...:)

и немојте многу против комуњариве оти кај да е што да е за брзо време ке ни ги снема па ке треба резеват да правиме.:)

SuicideMessiah гласа за претседател на држава на ливче од кладилница. :tapp:

Ама ај ако зеам сеа да отварам теми за секој војник на Гwујо што мрси муда на форумов...

Ако го направиш ова ќе бидиш прогласен за државен непријател, ќе бидеш обвинет за србоманија и југоносталгија, ќе бидеш окарактеризиран како умоболна тешка будала и ќе ти се нафрлат сите.

А Солид, е форумски херој, иако темава е екстремно глупа, битно да се исмејува некој од СДС.

Леле колку интересно.

Ооо болни умови.:tapp:

Ако го направиш ова ќе бидиш прогласен за државен непријател, ќе бидеш обвинет за србоманија и југоносталгија, ќе бидеш окарактеризиран како умоболна тешка будала и ќе ти се нафрлат сите.

А Солид, е форумски херој, иако темава е екстремно глупа, битно да се исмејува некој од СДС.

Одлично кажано, браво. Ова сакам цело време да го кажам. Се чудам зошто не ја затворат темава...

Тоа не е било кој член на СДС тоа е SuicideMessiah
А уствари и не е финтата тоа што е СДС туку тоа што е ненормално глуп....

Кога веќе темава е факти за SuicideMessiah:

SuicideMessiah си го лади курот со вас и око не му трепнува.

ФАКТ!!!

Ми се јави темава прееска. ми плачеше на телефон, сакала у канта да иде инаку ќе се самоубие.
дајте помогнете и!

незапознаетите со делото и животот на месијта а.к.а србин из прилепа, се молат да престанат со солзите и да ја напуштат темата.

на темата

SuicideMessiah има 26 години и е невин, затоа свршава по форуми :vozbud::vozbud::vozbud:

SuicideMessiah не спие,SuicideMessiah чека

SuicideMessiah се убил па го предвидел тоа, од таму и му е никот

Иницијалите на СуисајдМесаја не се СМ, туку СКМ.

СИте да му се фатите за курот, да не е човек СДС оти по рандом е анти македонец... Срам да ви е, демек вие вмровците сте биле најголемите патриоти. Дегени.

тој сам се пиша Србин :tapp:
или поточно из Србије :tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom