Факти за Чак Норис

• Креатор на темата Креатор на темата Rootc
  • Време на започнување Време на започнување
Cak ednas go haknal gogle mu dodal use edno o vo imeto,nikoj od google nemal muda da go trgne i ja preimenuvale kompanijata
by me

Зошто при крајот на втората светска војна американците наместо Чак Норис пуштиле атомска бомба во Херошима и Нагасаки?

Па се одлучиле за похумано решение.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Едно време Чак Норис бил на лов и во шумата му се загубило левото маде кое денес е познато под името Јупитер.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Чак Норис ја знае последната бројка од математичката константа ПИ.:pos2:

Џабе ви се сите факти за Џаки , коа пред 20 мин на Сител го папаше од царот Брус ли :helou:

Џабе ви се сите факти за Џаки , коа пред 20 мин на Сител го папаше од царот Брус ли :helou:

Да беше Брус Ли жив сега овие факти за него ќе беа...али јбг суров е животот:pos2:

Kако што напомена претходниот форумџија, Брус Ли умре и тоа пред премиерата на филмот, затоа ме му мрсете муда на Чак зошто тој демне на секое ќоше и ако денес ве има утре ќе ве нема. :pos2: Чак is the best.

Чак Норис може да победи на Тур де Франс со Орбитрек :pos2:

Чак Норис избројал до бесконечност...Два пати

Чак Норис може да не убие сите до еден,најкасно до два

Сите јадат мед, Чак Норис јаде пчели

КОГА БИЛ ЗАЉУБЕН,НАМЕСТО ПЕПЕРУТКИ, ВО СТОМАКОТ МУ ТРЕПЕРЕЛЕ...ДИНОСАУРУСИТЕ!

Летал супермен и гледа едно дете како плаче. Супермен: Кој те тепаше? Детето: Чак Норис Супермен: па што си го закачал бе?!?!

Ако видите дека Чак Норис ве гледа, вие сте на секунда до смртта.

Ако имаш 100 евра и Чак Норис има 100 евра, тогаш тој има повеќе пари од тебе.​

Чак Норис го преживеал абортусот на мајка му..

Само Чак Норис може да направи леб без брашно !

Чак Норис игра руски рулет со полн пиштол и секогаш победува !

Солзите на Чак Норис лечат рак...штета што тој никогаш не плаче !

Само Чак Норис е потих од тишината !

Чак Норис никат не настинува !

Чак Норис нуркал 5 часа и не се удавил !

Чак Норис е роден со вештачко оплодување оти никој не смеел да ја еб* мајка му!!!

Кога баба рога оди да си легне, задолжително проверува под креветот и во плакарот да не се крие Чак Норис!

Чак Норис смее да прдне и кога има пролив.​

Што праи Чак Норис со планетите?
-Игра џамлии.

Чак Норис кога трча низ вода дига прашина!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom