Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Од нигде никаде ми се избришаа квадратчињата за логирање, дали некој знае како да ги вратам?

На вас што не ви се отвара со образложени “this site can't be reached“, стиснете shift и ctrl и додека ги држите со маусот кликнете на релоад :)

Друга тема не најдов па да прашам, имам проблем со Search, односно пребарувањето, дали знае некој како можам старото пребарување, со слика и текст каде кога ке пребаруваш ти излегуваат најблиските и оние најмногу тражени, сега тоа го нема едноставно само текст излегува, без слика, и мора скроз да го пишуваш името на твоите пријатели или страници. Ако може мало помош добро би дошло.

Друга тема не најдов па да прашам, имам проблем со Search, односно пребарувањето, дали знае некој како можам старото пребарување, со слика и текст каде кога ке пребаруваш ти излегуваат најблиските и оние најмногу тражени, сега тоа го нема едноставно само текст излегува, без слика, и мора скроз да го пишуваш името на твоите пријатели или страници. Ако може мало помош добро би дошло.
Сврти на страна 234 во темава и барај ги моите постови :)
Иначе, од пред некое време, со „решението“ што го најдов, повторно не ми ги појавува како што треба.

Сврти на страна 234 во темава и барај ги моите постови :)
Иначе, од пред некое време, со „решението“ што го најдов, повторно не ми ги појавува како што треба.

Фала на помошта, најдов решение, ке видиме само до кога ке трае.

Фала на помошта, најдов решение, ке видиме само до кога ке трае.
Моето предложено? Ако е друго, сподели, пошо ти кажав мене веќе не ми работи тоа решение.

Како да вратам пост кој ФБ ми го има избришано ? Не знам која е причината што ми го нема кај мене на профил?
Има начин?

Како да си го сменам името на профилот? Еве сега сум потпишан на кирилица а сакам да го променам во латиница. Како?

Дечки малку помош, името на фб страницата ми е напишано на кирилица но кога се пребарува со латиница не ја вади страницата. Можи некако да се се појавува кога се пребарува со латиница а да си остани името само на кирилица?

Имате проблем со праќање слики на чат со мобиле дата?
Кај мене вооппто не ги праќа се додека не се закачи на wifi.

Месинџер?
Нема проблем, сеа проверив.

vidi da ne ti e potrosen netot, nema ni kaj mene cel den nikakov problem

Месинџер?
Нема проблем, сеа проверив.

Да месенгер, ова не е од сеа од многу поодамна ми се дешава истиот случај и кај братучедми нејке све додека се закачи на вифи[DOUBLEPOST=1506365000][/DOUBLEPOST]Screenshot_20170925-204216.png
vaka mi stoi se dodeka se zakaci na wifi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom