Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе можно е тоа, ми ја наплати промоцијата а после ми ја блокираа картицава и профилот? А промоцијата воопшто не истече, а парите ми ги зеде.
Какво срање е ова фб-то жими курот, да му се плукнам во тоа кампањата "најлесен пристап до луге за работа" , живо срање..

Знае некој да објасни што значат овие..почеток,траење,нумбер ....? П.С. ова е листа од позиви што ја симнав од Ф,Б датотека, информации за контакти

11687-1489866140-f6f67ce79f2dcdcb4f2b9ba8b7f9bf6b.jpg

Последно уредено:
Некој што има билда Фан Пејџ во Америка ? Да се консултираме меѓусебно доколку сака, имам за почеток некои прашања..

Дали знае некој како да хакнам фб профил?

епа ако знае некој некое програмче нека каже

Дајте линк кај можам да го симнам јас никаде не најдов

Може ли некако да се избрише ако му пратиш на некој (слика, или reply) преку ова новово шо го направија "direct" ?
Конкретно, иам пратено до некоја/некој слика, и одминати се 24 часа ама ова во директ коа ќе влезеш си стои "saw your photo" . Може ли некако да се избрише дека воопшто имаш пратено на одредена личност, дека воопшто си комуницирал со некој преку тоа?
Од инбокс лесно е "delete conversation" и нема ништо, ама во директ не глеам таква опција.

Imav star profil od 2010-2011 so nad 2000 prijateli. Ne mozam da si go vratam nazad nikako, na reset password ne izleguva , hotmailot si zaboraviv pass odamna bese. Postoi care nekoe ?

Денес преку лаптоп гледам дека на жена ми некој и ја има променето лозинката. И беше зачуван и мејлот и лозинката.

Милион пати одново ја внесовме и преку лаптоп, и преку друг пребарувач и преку мојот моб и ништо. А на нејзиниот мобилен се` уште беше логирана, па преку тоа додадовме нов мејл, број и ја сменивме лозниката. Иначе тој мејл и беше лично само за ФБ и беше сокриен и никаде на друго место го нема користено.

Ме интерсира дали на некој му се има случено вака? :cautious:

Imam problem i molam nekogo da mi pomogne. Vo Chat na fb nemam opcii: Turn off Chat for only some contacts, nitu Turn off chat for all contacts except .... Porano gi imav, no sega imam samo dve opcii; Turn on chat for all contacts i Turn off chat for all contacts. Kako mozat da se vratat ovie opcii, barem vo Advance Settings ?

Хакната фб страна со околу 3 милиони лајкови - Чаре? Пријавивме демек на фб со тоа нивните глупи репорти а чисто сумљам дека ќе има некој ефект. Некој искуство имал досега со вакво нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom