Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/about/newsfeed

Стави се на листа за чекање, а можеш и да не се ставиш и побргу да го добиеш, поради тоа што овие од ФБ се ненормални.
Брат ставен сум после 2-3 дена од кога го објавија...ми се измено само тоа поарките friends request на денса страна се сега... срање

Брат ставен сум после 2-3 дена од кога го објавија...ми се измено само тоа поарките friends request на денса страна се сега... срање
И јас уште првиот ден сум на листата на чекање, ама нема ништо до сега, кај мене само тајмлајнот се измени, и горе пребарувањето graph search, мада таоа сам си се пријавив https://www.facebook.com/about/graphsearch
а пак пораките си се исти, гледам кај некои се со облачиња како кај ајфон нешто, мада кај мене е исто. Глеадм дека некои новиот news feed го добиле иако не биле на листата на чекање, така да нз по која логика идат ФБ за менување.

Од вчера, за жива глава не ми отвара facebook на компјутерот. Конекцијата си е во ред, други сајтови нормално си отвора, а facebook никако. Некоја помош. Фала :) This webpage is not available Google Chrome could not load the webpage because www.facebook.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection. Here are some suggestions: Reload this webpage later. Check your Internet connection. Restart any router, modem, or other network devices you may be using. Add Google Chrome as a permitted program in your firewall's or antivirus software's settings. If it is already a permitted program, try deleting it from the list of permitted programs and adding it again. If you use a proxy server, check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server, adjust your proxy settings: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings... > LAN Settings and deselect the "Use a proxy server for your LAN" checkbox. Error 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): The operation timed out. еве ова го дава само..

Како можи нешто ко ќе објавиш (ко ќе го ажирираш статусот) да не пишува од каде си го постирал, пр. во близина на Битола, во близина на Скопје и сл.

Пред некоја година чепкав во подесувањата и наместив сликите на кои сум тагнат да ги гледам само јас. И сега барам по ова Privacy settings/ Account settings и никаде не можам да најдам како да го сменам ова т.е. да можат и други да ги гледаат сликите на кои сум тагнат.

Значи пример Перо ме тагнал на негова слика и одам кај мене на профил View as Перо и ми ги дава само моите Profile pictures, а не и тагнатите. А Перо ги има направено сликите Friends + или пак Public.

Ако има некој што се разбира кај можам да го сменам ова нека пиши.

edit

се снајдов
cMG0xHT.png

Како можи нешто ко ќе објавиш (ко ќе го ажирираш статусот) да не пишува од каде си го постирал, пр. во близина на Битола, во близина на Скопје и сл.
Отстрани ги овие
33y6sjk.jpg

35kokmx.jpg

Dali mozhi koa ke napraish nov album ,i u nego prikacash sliki da ne mozhe da mi ostavat komentari prijatelite? ako ima vakva opcija neka objasni toj shto znae :)

Момци / девојки :) едно прашање другарка си го смена пасвордот на фејсбук и го заборај или некоја грешка напрај го го менваше,исто не го знај ни пасвордот од е-маилот а ни сигурносното прашање... Фејсбукот му беше поврзан со телефоно,кој ке се логираше од негде прво код му стигаше на телефоно.. има шанси да си го врати фејсбуко?? Некако преку телефон или некој друг начин?? Фала однапред поздрав !

Момци / девојки :) едно прашање другарка си го смена пасвордот на фејсбук и го заборај или некоја грешка напрај го го менваше,исто не го знај ни пасвордот од е-маилот а ни сигурносното прашање... Фејсбукот му беше поврзан со телефоно,кој ке се логираше од негде прво код му стигаше на телефоно.. има шанси да си го врати фејсбуко?? Некако преку телефон или некој друг начин?? Фала однапред поздрав !
Има. :)
Кога ништо од тоа не се знае контактираш до центарот за поддршка, праќаш слика од лична карта со видливи податоци за датум на раѓање, име, презиме и слика... доколку се исти како на профилот ќе биде вратен и ќе се наведе нов e-mail на кој да одговорат. За оваа процедура се чека неколку денови. :D

Има ли можност некој кој ми е пријател , да не гледа ништо од објави коментари... да го блокирам на некој начин а да не знае :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom